Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Exotická milenka Borisa Kollára: V deň, keď sa všetko zmenilo...

Paula Simoes Zobraziť galériu (5)
Paula Simoes

BRATISLAVA - Paula Simoes (34) je aktuálne poslednou ženou, ktorá porodila dieťa Borisovi Kollárovi (50). Ako však vyšlo najavo, už o pár mesiacov by sa malo všetko zmeniť. Exotickú tanečnicu zatienila Barbora Balúchová (28), ktorá je s boháčom údajne v očakávaní. Topky.sk náhodou stretli mamičku číslo osem práve v deň, keď sa táto informácia prevalila...

Keď Paula Simoes porodila dieťa Borisa Kollára, stala sa v jeho zozname matkou čísla osem a jej syn Christian Alexander dieťaťom číslo deväť. Niekoľko mesiacov po jeho narodení podnikateľove staršie dcéry dali jasne najavo, že by už stačilo. „Myslela som, že sedmičkou sme skončili, ako 7 trpaslíkov, ale nejako to pokračovalo, ale snáď to už prestalo,“ povedala Saška pre markizácku Smotánku. 

Jej prianie sa ale nesplnilo. Krátko po prvých narodeninách Paulinho syna totiž vysvitlo, že Kollár sa stretáva so speváčkou Barborou Balúchovou a trvá to už približne rok. Navyše má byť speváčka tehotná, čo potvrdzujú rôzne zdroje. A ani ona sama to redaktorovi z portálu fakt24.sk nepoprela. 


BOMBA ROKA! Plodný Kollár opäť otcom: Tehotná má byť známa speváčka!


Exotická Paula tak o pár mesiacov príde o postavenie „zatiaľ poslednej mamičky”. Nám sa ju zhodou okolností podarilo stretnúť v Bratislave na nábreží Dunaja práve v stredu, kedy sa informácia o Barborinom tehotenstve prevalila. Ohybná tanečnica bola nahodená ako zo žurnálu a s úsmevom na tvári sa bavila s neznámym mužom. To, že Boris Kollár naďalej pokračuje v plodení detí, jej náladu evidentne nepokazilo. 

Paula Simoes sa objavila na nábreží Dunaja pár hodín po prevalení informácie o 10. dieťati Borisa Kollára.
Zobraziť galériu (5)
Paula Simoes sa objavila na nábreží Dunaja pár hodín po prevalení informácie o 10. dieťati Borisa Kollára.

Viac o téme: Boris KollárPaula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu