Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyzerala ako prostitútka: Bučkova frajerka rozčúlila rodinu!

Priateľka Jana Bučka Erika Zobraziť galériu (7)
Priateľka Jana Bučka Erika (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Poriadne prestrelila! Život kontroverzných Bučkovcov je vždy plný prekvapení. Tie najnovšie sú späté s novým formátom Habovřesky, ktorý sa objavuje na obrazovkách televízie JOJ. O krušné momenty sa ale vo včerajšej časti postarala aktuálna partnerka Jána Bučka (32), ktorá svojím outfitom nielenže šokovala, ale niektorých doslova vytočila do nepríčetnosti. Pani Anka totiž svoje nervy opäť raz neudržala na uzde a výzor nádejnej nevesty okomentovala ráznym a nekompromisným spôsobom.

Na obrazovkách televízie JOJ sa už istý čas objavuje relácia Habovřesky. V novom televíznom formáte sa okrem kuchára Vila Haba, ktorý sa zviditeľnil v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja, objavuje aj známa kontroverzná rodina Bučkovcov. Ich netradičné spojenie sa ale už viackrát postaralo o vyvolanie hádok, konfliktov, či poriadnu spŕšku nadávok.


Rozzúrený Bučko vyletel na Haba: Išli sa pozabíjať!


O turbulentné chvíle sa tentoraz postarala Erika, ktorá je novou priateľkou Jána Bučka. Vo včerajšej časti sa totiž mladučké dievča predviedlo v nie príliš lichotivom svetle. Na krst svojho synovca zvolila divný, no najmä poriadne nevhodný outfit. Z béžového topu s poriadne hlbokým výstrihom jej objemné poprsie takmer vypadlo a čiernu asymetrickú sukňu doplnila vysokými čižmami, ktorými rozpútala hotovú módnu diskusiu.

Svoje emócie a veľké zhrozenie nad nevhodnou kombináciou oblečenia neskrývala ani mama Anka. „Takéto štúly mala obuté, dobre, že nohu nezlomila na dvore. Také šaty, sukňu, ani neviem, čo to bolo a závoj za ňou išiel. Môj syn nevidel, čo má oblečené? Vyzerala ako prostitútka,“ rozčuľovala sa temperamentná Bučková.

A aby toho nebolo málo, na Anku čakalo hneď ďalšie prekvapenie. Jej starší syn Jano a jeho frajerka Erika budú totiž čoskoro rodičmi. S týmto však bláznivá rodinka nerátala a šokujúce odhalenie vyústilo v ďalšie emotívne výlevy svojráznej pani Bučkovej, ktorú táto novinka rozhodne nepotešila.

Viac o téme: Habovřesky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu