Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozzúrený Bučko vyletel na Haba: Išli sa pozabíjať!

Takto do seba strkali. Bučko Habovi takmer roztrhol bundu. Zobraziť galériu (9)
Takto do seba strkali. Bučko Habovi takmer roztrhol bundu.

SIHLA - Toto tu snáď ešte nebolo! Televízia Joj nedávno na svojich obrazovkách odštartovala reality šou Habovřesky. Hlavnými aktérmi sú kuchár Vilo Habo, ktorý exceloval v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja, a známa rodina Bučkovcov zo Sihly, ktorí zaujali svojim životným štýlom už vo viacerých projektoch. Známe postavičky z týchto rôznych zábavných programov sa spojili, aby opäť pobavili celé Slovensko. No ako sa najnovšie zdá, ukazujú skôr presný opak. V utorkovej časti sa išli totiž doslova pozabíjať.

Prestrelil! Vila Haba a rodinu Bučkovcov pozná snáď už celé Slovensko. Zviditeľnili sa vďaka zábavným programom, ktoré vysielala televízia Joj. Habo zahviezdil vďaka svojmu kuchárskemu umeniu a výraznému temperamentu v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a netradičná rodina zo Sihly Bučkovci vďaka svojmu životnému štýlu.

Tentoraz sa spojili a za pomoci Habovho kuchárskeho umenia chce rodina rozbehnúť reštauračný biznis. Na jej prevádzke sa podieľa celá rodina, čo je – ako sa najnovšie ukázalo – aj kameň úrazu. V utorkovej časti totiž najstarší syn Jano vytvoril pútač pre novú reštauráciu. Odhliadnuc aj od gramatických chýb, vyzeral jednoducho hrozne. Nevyšiel mu celý nápis, a tak to kreatívne dopísal na stenu. Jeho počin nikto okrem frajerky nepochválil a keď to zbadal Habo, takmer ho porazilo.

Vyletel k pútaču a pobúrený ho strhol  zo steny. V tom okamihu nastal konflikt medzi ním a urazeným Janom. Ankin syn schmatol Haba za golier a kričal na neho spŕšku nadávok. „Boha, urob ty niečo svojimi rukami a potom môžeš trhať. Ty sa do môjho diela nestaraj. Potom môžeš, ku*va, niečo trhať. Ma veľmi naserieš,“ hulákal Jano ako zmyslov zbavený. Habo sa zmohol iba na pár slov: „Anka, zober ho odo mňa.“  

Už-už to vyzeralo, že Jano sa neudrží a kuchárovi, ktorý si dovolil zničiť jeho dielo, nielen roztrhá bundu, ale mu prinajmenšom vlepí aj jednu facku. „Keby ma udrel, tak by ma udrel a povedal som Anke, nehnevaj sa na mňa, takto to nemôže fungovať. Ak Jano neprestane, chcem, aby si ho vylúčila z tímu,“ priznal rozrušený Habo, ktorý to na Sihle nebude mať vôbec ľahké. Nechajme sa prekvapiť, ako to tam títo dvaja kohúti budú spolu zvládať.

Viac o téme: BučkovciVilo HaboHabovřesky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu