Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zviedla Pociskovej muža: Toto telo nahradilo Nelu!

Seriálového manžela Nely Pociskovej zviedla v Búrlivom víne iná žena. Zobraziť galériu (8)
Seriálového manžela Nely Pociskovej zviedla v Búrlivom víne iná žena. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nadobro ju odpísali?! Nela Pocisková (25) si už niekoľko mesiacov užíva sladké ničnerobenie a chystá sa na úlohu čerstvej mamičky. Len chvíľu predtým, ako sa herečka dozvedela, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko, sa totiž rozhodla, že v markizáckom Búrlivom víne končí. Jej postava Niny Dolinskej však v seriáli žije aj naďalej. A najnovšie utŕžila aj poriadnu ranu - jej seriálového manžela Juraja Loja (33) totiž zviedla iná žena. Pozrite, toto telo na obrazovkách nahradilo Nelu!

Nela Pocisková sa z markizáckeho Búrlivého vína vytratila už koncom januára. V deji však jej postava žije dodnes. Nina Dolinská sa vraj len na čas odsťahovala do Nemecka, kde podstupuje špeciálne liečenie. Takto šikovne tvorcovia vyriešili odchod hlavnej hviezdy s tým, že ak by si to v budúcnosti náhodou rozmyslela, do počinu sa môže kedykoľvek vrátiť. 

Zdá sa však, že scenáristi už s touto možnosťou príliš nerátajú. Jedna podstatná vec sa totiž v živote známej brunetky zmenila – krátko po tom, ako herečka oznámila odchod zo seriálu, sa dozvedela, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Po polroku oddychu sa tak rozhodne nepripravuje na veľký televízny návrat, ale na úlohu mamičky. 


Tajomstvo prezradené: Nela Pocisková je tehotná!


A filmári sa s touto skutočnosťou už zjavne zmierili. Dej okolo mladej rodinky Martina Roznera (Juraj Loj) sa totiž rozhodli posunúť o krok ďalej. A hoci Nela stále niekde v pozadí „hrá“ svoju úlohu, tvorcovia ju pred kamerami už plnohodnotne nahradili...

Jej seriálového manžela totiž pred kamerami zviedla iná žena. Reč je o herečke Petre Blesákovej, ktorá sa v markizáckom počine objavuje len chvíľu. No podarilo sa jej zaplniť teplé miestečko po Pociskovej. A podobne ako na Nelu, aj na jej nástupkyňu je radosť pozerať. Veď pozrite na jej fotky v plavkách - v našej GALÉRII >>

Herečka Petra Blesáková v markizáckom seriáli Búrlivé víno zviedla manžela Niny Dolinskej (Nela Pocisková) Martina Roznera (Juraj Loj).
Zobraziť galériu (8)
Herečka Petra Blesáková v markizáckom seriáli Búrlivé víno zviedla manžela Niny Dolinskej (Nela Pocisková) Martina Roznera (Juraj Loj).  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Nela PociskováBúrlivé víno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu