Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bývalý markizák na nepoznanie: Takto oplešivel!

Pavel Bruchala Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, to snáď nie je ani on! Bývalého markizáka Pavla Bruchalu (38), ktorý bol pred rokmi označovaný za modrookého fešáka, by ste dnes len tak nespoznali. Po dlhom čase sa totiž pred pár dňami opäť objavil na obrazovkách modro-žltej televízie a diváci neverili vlastným očiam. Po jeho vlasoch totiž onedlho nebude ani stopy. Moderátor výrazne plešatie!

Zmenil sa! Keď Pavel Bruchala dal v roku 2014 po dlhých 13 rokoch výpoveď v Markíze, šokoval množstvo divákov. Známu tvár obľúbenej relácie Reflex zlákala konkurencia a vidina lepšieho zárobku. Na Kolibe sa však dlho neohrial. Po vyhadzove z Jojky sa stiahol do úzadia a ako sám tvrdil, túžil po inom živote. Dokonca sa prestal objavovať aj na spoločenských akciách, a tak ho na očiach verejnosti nebolo často vídať.

Pred pár dňami, pri príležitosti 10. výročia relácie Reflex, sa po rokoch objavil opäť na obrazovkách Markízy. Bruchala totiž moderoval úplne prvé vydanie relácie, a tak si zaspomínal, aké to vtedy bolo. Mnohí diváci však pri pohľade na moderátora neverili vlastným očiam.

Pavel totiž svojím zmeneným výzorom doslova šokoval televíznych divákov. Nebyť jeho modrých očí a výrazného hlasu, len tak by ho nespoznali. Na prvý pohľad pôsobil oveľa staršie, čo zrejme spôsobila najmä strata vlasov v prednej časti hlavy. Bruchala jednoducho v poslednom čase výrazne oplešivel, čo ho dosť zmenilo. Ako sa vraví, čas a prírodu nezastavíš!

Bývalý markizák Pavel Bruchala je na nepoznanie, výrazne oplešivel.
Zobraziť galériu (5)
Bývalý markizák Pavel Bruchala je na nepoznanie, výrazne oplešivel.

Viac o téme: Pavol Bruchala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu