Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bruchala má nový džob: Kydal na šoubiznis a teraz… Za prachy všetko?!

Pavel Bruchala má novú prácu... Toto by vážne nikto nečakal. Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala má novú prácu... Toto by vážne nikto nečakal.

BRATISLAVA - Na toto sa nechal nahovoriť?! O Pavlovi Bruchalovi (38) posledný rok nebolo takmer vôbec počuť. Po vyhadzove z Jojky sa modrooký moderátor utiahol do úzadia a túžil sa stať neznámym človekom. Celý slovenský šoubiznis mu totiž pripadal veľmi komický a povrchný, navyše sa nikdy netajil averziou voči bulvárnym médiám. Aj preto markizák dnes v súvislosti so svojou novou prácou pôsobí, akoby stratil pamäť. Ľudia si musia myslieť, že sa načisto pomiatol. Alebo len dospel do štádia, že pre peniaze urobí už naozaj všetko?

Pre mnohých bolo veľkým prekvapením, keď Pavel Bruchala dal vlani po dlhých 13 rokoch výpoveď v Markíze. Zlákala ho predstava lepšieho postavenia a zárobku u konkurencie. Ale prerátal sa – vedenie v Jojke sa totiž zmenilo a tým aj všetky predtým vyslovené dohody. 


Pavel Bruchala šokuje: Po 13 rokoch som dal v Markíze výpoveď!

Katastrofický scenár pre Bruchalu sa naplnil: KONIEC v Jojke po 4 mesiacoch! 


Žiadne angažmá v jojkárskych seriáloch sa nekonalo a keď po pár mesiacoch ukončili reláciu Dobré ráno, skončil bývalý markizák na Kolibe aj ako moderátor. Odvtedy o Bruchalovi veľmi počuť nebolo, žil v ústraní a na celý šoubiznis doslova zanevrel.

Doslova túžil stať sa neznámym človekom. „Cítim to tak. Viem, že to nie je jednoduché a že sa nedá, aby na vás ľudia zo dňa na deň zabudli, ale tak to cítim. Bol by som najradšej, keby som mohol začať úplne nový život s niečím úplne novým. Ale bude to veľmi ťažké, to si uvedomujem,“ hovoril nám ešte začiatkom roka Pavel.

Všetci jeho bývalí kolegovia mu pripadali komickí a s týmto svetom už nechcel mal nič spoločné. „To je strata času sa s nimi baviť, s takými, ktorí riešia len to, čo bude v bulvári,“ povedal nám nie tak dávno. 


Zvrat v kariére Pavla Bruchalu: Moderátor sekol so šoubiznisom, má nový zmysel života! 

Pavel Bruchala poriadne pritvrdil: Obul sa do slovenských celebrít aj šoubiznisu! 


O to prekvapivejšie sú preto informácie, že po roku pokojného života mimo ruchu tak nenávideného slovenského šoubiznisu na seba známy Slovák zase púta pozornosť. No nevrátil sa na post moderátora do jednej zo slovenských televízií, ani sa neupísal žiadnemu novému seriálu. Zamestnal sa v bulvárnom médiu! 

Ten chlap, ktorý ešte pred pár mesiacmi chcel začať odznova ďaleko od celého nášho šoubiznisu. Ten, čo bol dlhé roky známy práve svojím negatívnym postojom k tomuto ľahkému žánru žurnalistiky a úplne ním pohŕdal. 

Kedysi sa Pavel vyjadril, že bulvár robia podľa neho deti, ktoré ešte nevedia, o čom je život, a vždy mu vadilo, keď sa o ňom písalo. No neubehlo ani tak veľa času a Bruchala akoby dostal amnéziu. Na toto všetko zabudol a dnes sa už vysmiaty fotí s mikrofónom bulvárneho plátku v ruke. Žeby Bruchala dospel do štádia, že pre peniaze urobí všetko? 

Viac o téme: Pavel Bruchala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu