Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horúci záber známej Slovenky vám nedá spať: Cez tieto mega melóny si dovidí iba na... Fúúú!

Takýto záber zverejnila Zuzana Žilinčíková. Zobraziť galériu (6)
Takýto záber zverejnila Zuzana Žilinčíková.

BRATISLAVA - Nezmestia sa na záber! Už nejaký ten čas je u istej skupiny žien trendom mať čo najväčšie prsia. Na Slovensku si tie úplne najväčšie silikóny nechala do svojho hrudníka vložiť Zuzana Žilinčíková (30). Minulý týždeň sa objavila v relácii Nákupné maniačky a svojich pár minút slávy sa snaží živiť aj na sociálnych sieťach. Blondínka zverejnila také zábery, že... No, mnohým asi nedajú spať.

Mnohé ženy sa cítia príťažlivejšie a sebavedomejšie až po tom, čo si dajú zväčšiť prsia. A pri lokálnych hviezdičkách sa stretávame s názorom „čím väčšie, tým lepšie”. Tomuto trendu podľahla aj minulotýždňová účastníčka Nákupných maniačok, modelka Zuzana Žilinčíková. 

Tá si dala vložiť do hrudníka až 950 ml silikónu. A teraz sa svojimi zväčšenými prednosťami chváli, ako môže. Na Instagrame ich ukazuje z každej strany. Dokonca si ich odfotila aj zhora – teda z pohľadu, aký má ona, keď sa pozrie nadol. 

A je jasné, že za tie melóny teda ďaleko nedovidí. Jedine, ak sa posadí... V tomto prípade na seba nahodila sexi podväzky, a tak jej fanúšikovia asi ani nevedia, kam sa pozerať skôr. Mnohým zrejme takéto zábery nedajú ani spať – či už sa im takéto veľké prsia páčia alebo nie. Lebo tento pohľad naozaj nie je ľahké dostať z hlavy. 

Zuzana Žilinčíková zverejnila dráždivý záber.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Žilinčíková zverejnila dráždivý záber.

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu