Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľký ŠOK z Čiech: Prachař definitívne opustil tehotnú Agátu... ROZVOD!

Manželstvu Agáty Hanychovej a Jakuba Prachařa je vraj definitívny koniec. Zobraziť galériu (7)
Manželstvu Agáty Hanychovej a Jakuba Prachařa je vraj definitívny koniec. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Vzťah Agáty Hanychovej (31) a Jakuba Prachařa (33) aktuálne prechádza veľmi búrlivým obdobím. Pred pár mesiacmi sa špekulovalo o nevere tmavovlasej divošky a zahýbať mal aj český herec. Hrubou čiarou za minulosťou však malo byť Agátino tehotenstvo. No ani to, zdá sa, manželstvo známeho páru nezachránilo. Ako totiž píšu české médiá Jakub opustil tehotnú partnerku a podal žiadosť o rozvod!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař si počas štvorročného manželstva prešli už kadečím. Hovorilo sa o tmavovláskinej nevere s hokejistom Jiřím Tlustým, no a najnovšie si mala užiť s fotografom Derekom Hardom. Ten sa napokon vraj do českej divošky aj bezhlavo zamiloval. 

Aj napriek týmto jej úletom však dvojica bola stále spolu. Špekuluje sa o tom, že herec svojej manželke nevery odpustil kvôli vlastnému zlému svedomiu - aj on mal totiž prepadnúť kúzlu kolegyne Kristýny Leichovej. Navyše, Agáta v čase prepierania jej romániku zistila, že je tehotná. Vynorili sa tak špekulácie o tom, kto je otcom dieťaťa. No a zdá sa, že český herec už toho všetkého má akurát tak dosť.

Ako totiž píšu české médiá, tmavovláska vraj odmietla ísť na DNA testy. A mala na to podľa vlastných slov dosť pádny dôvod - vraj je to nebezpečné. Jej manžel však takýto argument neprijal a v stredu večer sa medzi nimi strhla veľká hádka. Odvtedy vraj Prachař prespáva u kamaráta a dokonca mal podať žiadosť o rozvod. 

O tom, že to medzi známymi manželmi nie je práve ružové, svedčia aj Hanychovej príspevky na sociálnych sieťach. Pred pár dňami tam totiž zavesila fotku, na ktorej je bez mejkapu a vyzerá veľmi strhane. „Horšie mi asi nebolo... No nič, peknú sobotu všetkým...“ napísala k fotke na Instagrame. A neskôr sa vyjadrila aj na Facebooku: „Len chcem povedať, nechápeme, čo sa tu strhlo, dajte nám pokoj.“

Navyše sa do toho zamontovala aj Agátina mama Veronika Žilková, ktorá si kopla do Jakubovej mamy, čím len priliala olej do ohňa. „Jediné pozitívne na tom je, že sa Agáta zbaví svokry, ktorá nectí listové tajomstvo, nabúrava sa jej do Facebooku a informácie podáva médiám. Dúfam, že si nájde lepšiu svokru, manžela si musí vybrať sama,“ povedala herečka, čím naznačila, že sa „pani Prachařová“ postarala o to, aby sa jej synovi dostali do rúk informácie, ktoré ho opäť od tehotnej partnerky odlákali. No nechajme sa prekvapiť, ako toto celé dopadne!

 

Hur mi asi nebylo...no nic hezkou sobotu vsem ...

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

 

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu