Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Po smrti manžela syn na psychiatrii: Veľké trápenie slovenskej herečky Szidi Tobias!

Szidi Tobias Zobraziť galériu (6)
Szidi Tobias (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Herečka a speváčka Szidi Tobias (48) prežíva v poslednom období veľmi náročné chvíle. Len v lete sa musela vysporiadať s náhlou smrťou milovaného manžela Petra Lipovského (†47) a už má na srdci ďalšie trápenie. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, jej syn Krištof (20) je aktuálne hospitalizovaný na psychiatrii.

Herečka a speváčka Szidi Tobias má za sebou veľmi náročný rok. Len začiatkom júna informovala svojich fanúšikov na facebookovej stránke, že jej manžel Peter Lipovský je vážne chorý a už o pár dní neskôr oznamovala jeho náhlu smrť. 


Najhoršie chvíle herečky Szidi Tobias: Jej manžel (†47) je mŕtvy!


No ledva sa známa Slovenka stihla spamätať z jedného nešťastia a už ju trápi ďalšie. Do redakcie sa nám totiž dostala informácia, že jej syn z prvého manželstva Krištof, na ktorého sa vraj po smrti životného partnera veľmi naviazala, je aktuálne hospitalizovaný na psychiatrii. 

„Krištof má veľké psychické problémy, kvôli ktorým je teraz v nemocnici v Bratislave. Lieči sa na oddelení psychiatrie,“ prezradil nám zdroj z mladíkovho okolia. Ten sa dokonca stal aj priamym svedkom jedného z jeho nervových výlevov. „Kričal, bol ako zmyslov zbavený. Po svete chodí ako klbko nervov. No keď má svetlé okamihy, je to jeden skvelý a obľúbený chalanisko,“ dozvedeli sme sa o nádejnom umelcovi, ktorý sa vraj na liečenie prihlásil dobrovoľne. Svoje problémy si totiž uvedomuje a postavil sa k nim veľmi zodpovedne.

Snažili sme sa v tejto súvislosti spojiť aj so Szidi Tobias a jej synom. No doposiaľ nám na naše správy neodpovedali. No o tom, kde sa mladý herec práve nachádza, napokon svedčia aj fotky, ktoré nedávno zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. Mreže na okne aj pohľad z neho totiž prezrádzajú, že je aktuálne v nemocnici v centre Bratislavy. Snáď sa mu podarí jeho ťažkostí zbaviť.

Krištof Zachar na Facebooku zverejnil fotky, podľa ktorých je jasné, že sa aktuálne nachádza v nemocnici.
Zobraziť galériu (6)
Krištof Zachar na Facebooku zverejnil fotky, podľa ktorých je jasné, že sa aktuálne nachádza v nemocnici.  (Zdroj: Faceboom K.Z.)

Viac o téme: Szidi Tobias
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu