Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hanba Weiterovcov pred kamerami: Namiesto sladkého života iba výsmech!

Otto Weiter v Sladkom živote Zobraziť galériu (7)
Otto Weiter v Sladkom živote

BRATISLAVA - Strápňuje svojich blízkych! Spevák Otto Weiter (60), ktorý sa v posledných dňoch objavuje v jojkárskej relácii Sladký život, dotiahol pred kamery aj svojich blízkych. Jedným z nich je synovec Filip, do ktorého bývalý repeťák neustále rýpe. Namiesto ukazovania jeho prominentného života tak diváci sledujú iba neustále výčitky na mladíkovu adresu.

Toto si mohol odpustiť! Bývalý Repeťák Otto Weiter si v týchto dňoch užíva mediálnej slávy viac ako dosť. Objavuje sa totiž na televíznych obrazovkách v jojkárskej relácii Sladký život, kde známe tváre dovolia kamerám nahliadnuť do ich súkromia. 


Repeťák Otto Weiter ohuruje luxusom: Pozrite na tú mega vilu!


Spevák okrem svojej novej luxusnej vily a práce v nahrávacom štúdiu ukázal aj ďalších členov rodiny. Pred kameru sa postavila aj jeho manželka, speváčka a podnikateľka Andrea Fisher, švagor Janko s priateľkou, či synovec Filip s priateľkou. Namiesto rodinnej idylky a sladkého života, ktorý akože majú žiť, však predvádzajú divákom presný opak.

Takmer v každom diele si manželia neodpustia poznámky a rýpu do Filipa, ktorý je momentálne bez roboty. Pri rodinnej grilovačke, ktorú uvidia diváci v dnešnej časti, si ho opäť zoberú na paškál, čo Filip nevydrží a pred štábom sa ohradí. „Musíme takéto veci riešiť furt pred kamerami? Mne sa to nechce riešiť,“ zareaguje podráždene mladík.

To, že to nebolo pre neho príjemné, si uvedomovali aj obaja manželia. „Myslím si, že práve dnes bola taká vyhrotená situácia na tej grilovačke. On to berie ako útok na samého seba,“ povedala Andrea, ktorá si poznámky na jeho adresu tiež neodpustila. Tento slovný útok bol nepríjemný aj Filipovej priateľke, ktorá od stola nečakane vstala a zakrývajúc si tvár, akoby plakala, odišla preč.

Hoci mu Otto s manželkou určite nechcú zle a boli by zjavne radi, aby si našiel prácu, neustále osočovanie a výsmech ich synovca sa do relácie Sladký život veľmi nehodí. Namiesto toho, aby ukázali divákom aj potenciálnym zamestnávateľom, aký je šikovný, mu pred celým Slovenskom urobili iba hanbu. Snáď ukážu Weiterovci v ďalších častiach aj niečo iné, ako len sťažovanie sa na to, že majú veľa práce a nezamestnanosť svojho synovca.

Viac o téme: Sladký životOtto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu