Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Weiterova sexi dcéra: Dráždivé FOTO v posteli!

Nikola Weiterová Zobraziť galériu (5)
Nikola Weiterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Dcéru známeho repeťáka Otta Weitera (60), fitnesku Nikolu (24), pozná snáď každý. Nešťastne sa preslávila klipom Sexy Lady, za ktorý zožala množstvo kritiky. Odvtedy sa venuje výlučne športu a jej telo jej môže nejedna žena závidieť. Hoci ju nevídať na spoločenských akciách, svojich fanúšikov napriek tomu pravidelne informuje o svojich aktivitách. Nedávno sa s nimi podelila aj o poriadne provokatívny záber, ako polonahá dráždi v posteli.

Fitneska Nikola Weiterová a dcéra známejšieho otca, speváka Otta Weitera, sa v šoubiznise preslávila „hitom“ Sexy Lady. Na jej veľké sklamanie však zožal poriadnu vlnu kritiky. Cieľavedomá brunetka sa zrejme aj preto od vtedy venuje výlučne športu, v ktorom sa jej darí viac.

Hoci ju nevídať na spoločenských akciách, na sociálnej sieti dáva o sebe neustále vedieť a delí sa nielen o novinky z profesionálneho života, ale zverejňuje aj súkromné zábery. Nedávno sa napríklad pochválila poriadne dráždivou fotografiou, na ktorej polonahá provokuje v posteli.

Odetá v čiernej bielizni a obutá v sexi čižmách dráždi športovkyňa zmysly nejedného pána. Eroticky ladený záber umocňujú aj jej gestá, keď si prst jednej ruky priložila na pery, akoby chcela povedať: „Pst, ticho!“ a rovnako tak gesto druhou rukou, ktorou si zahrabla do vlasov. Pri pohľade na zvodnú fotku Weiterovej sa zvýši tep snáď každému normálnemu chlapovi. Veď posúďte sami.

Viac o téme: Nikola Weiterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu