Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horúca FOTO vychudnutej Podzámskej: Mmmm, Eňa, aká sexi postavička!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska

FLORIDA - Eňo ňuňo! Elena Podzámska (44) si dlhé roky drží ultra štíhlu líniu. Mnohým sa dokonca zdá, že je až príliš vychudnutá. Veď svojou postavičkou by mohla konkurovať ktorejkoľvek modelke. A v týchto dňoch herečka svoje krivky vystavila verejnosti na obdiv. Na sociálnu sieť Facebook totiž zavesila svoju fotku z dovolenky, na ktorej je len v miniatúrnych plavkách. Pozrite, aká sexi jej postavička v skutočnosti je.

Elena Podzámska mala nejaké tie kilá navyše azda len v tehotenstve. Odvtedy totiž verejnosť pozná brunetku ako ultraštíhlu ženu – na niekoho vkus až príliš chudú... Veď keď sa herečka zahalí do oblečenia, zdá sa, akoby jej spod látky trčali len kosti obalené kožou.

No nie je to celkom tak. Dôkazom je fotka, ktorú nám do redakcie poslal náš čitateľ. Sympatická Slovenka totiž na svoj profil na sociálnej sieti Facebook zavesila záber z dovolenky na Floride, na ktorom je iba v miniatúrnych plavkách. 

A pohľad na ňu rozhodne stojí za to. Známa umelkyňa sa totiž pýši ukážkovou postavičkou, ktorú by jej mohli závidieť aj o generáciu mladšie dievčatá. Žiadne vychudnuté telo, ale súmerná, vyšportovaná postava. Veď posúďte sami! 

 

Elena Podzámska sa pýši skutočne sexi postavičkou.
Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska sa pýši skutočne sexi postavičkou.  (Zdroj: Tip čitateľa/Facebook)

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu