Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plastiková Slovenka bez hanby: Úplne nahá... a s rukou TAM!

Michaela Gašparovičová alias Mia bella Michaella sa vyzliekla donaha. Zobraziť galériu (8)
Michaela Gašparovičová alias Mia bella Michaella sa vyzliekla donaha. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA – Provokuje! Sexbomba Michaela Gašparovičová alias Mia Bella Michaella (23) je majiteľkou azda najväčších silikónových pŕs na Slovensku. A svoje prednosti aj pravidelne vystavuje na obdiv. Nebolo to inak ani pred pár dňami, keď zavesila na sociálnu sieť poriadne provokatívne zábery zo solária. Je na nich totiž úplne nahá. Pozrite, ako sa zvečnila!

Vyzývavá blondínka Michaela Gašparovičová prešla za posledné roky výraznou vizuálnou zmenou. Nechala sa niekoľkokrát chirurgicky vylepšiť a dnes sa pýši plnými perami a silikónovými prsiami, ktoré sú v rámci Slovenska zrejme tými najväčšími. Pri pohľade na jej prednosti mnohí určite krútia hlavou, no blondínka si z toho nič nerobí a svoje vnady naďalej s radosťou pretŕča.


Slovenská sexbomba pózovala v posteli: Jejda, veď sa jej derie bradavka von!


Pred pár dňami opäť zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti poriadne horúce zábery. Michaela totiž pre svojich fanúšikov podrobne mapuje svoj súkromný život, a tak ich nechcela zrejme obrať ani o snímky z návštevy solária. Aj keď tam bola úplne nahá!

Našťastie neodhalila naozaj všetko. Zakryla si bradavky a ruka v rozkroku uchránila intímne partie pred zvedavými pohľadmi. No aj napriek tomu musela mnohým zrýchliť tep. 

Michaela Gašparovičová sa odfotila úplne nahá.
Zobraziť galériu (8)
Michaela Gašparovičová sa odfotila úplne nahá.

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu