Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nora Mojsejová ako čerstvá 25-ka: Páni, tá mala ale iskru!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová

KOŠICE - Takáto bola zamlada! Nora Mojsejová (57) za svoj život párkrát zmenila imidž. Markizácka Smotánka teraz priniesla záber z roku 1983 a už je jasné, ako vyzerala Košičanka ako čerstvá dvadsaťpäťka. Okrem dlhej hrivy jej nechýbala iskra v oku a široký úsmev.

Nora Mojsejová je verejne známa už pekných pár rokov a za ten čas prešla rôznymi premenami. Za Braňa Mojseja sa vydávala ako krátkovlasá bruneta, väčšina ľudí ju však na televíznych obrazovkách spoznala ako dlhovlasú blondínu. Aktuálne sa podnikateľka pýši tmavým dlhým három. 

Vo svojej knihe Narovinu, ktorá vyšla pred dvomi rokmi, zverejnila Nora zábery z minulosti práve od vzťahu s Mojsejom. Markizácka Smotánka však zapátrala ešte ďalej a priniesla naozaj zaujímavý kúsok – fotografiu z roku 1983. Známa Košičanka je na jej zachytená vo veku 25 rokov. 

Po jej boku je na snímke jej vtedajší priateľ Noro, s ktorým podľa informácií Smotánky chodila 8 rokov. Po rozchode emigroval do Ameriky a nikdy sa vraj neoženil. Záber nájdete v GALÉRII

Nora Mojsejová mala v mladosti tmavé vlasy, aké nosí aj dnes.
Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová mala v mladosti tmavé vlasy, aké nosí aj dnes.

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu