Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Celebritná lekárka Pallová v spoločnosti: Fúha, zabudla si obliecť sukňu?!

Alena Pallová Zobraziť galériu (7)
Alena Pallová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Poriadne dráždi! Lekárka Alena Pallová (35) pridala na sociálnu sieť Instagram záber, ktorý mnohých poriadne prekvapil. Blondínka je zjavne na nejakej spoločenskej akcii, kde ju fotograf zastihol sediacu na stoličke, ako tlieska. Na tom by nebolo nič zvláštne, kým vám pohľad nezablúdi na jej dlhé nohy, ktoré odhalila v plnej kráse. Na prekvapenie mnohých to totiž vyzeralo, akoby si lekárka zabudla obliecť sukňu.

Doktorka Alena Pallová je známa vďaka tomu, že medzi jej klientelu patria viaceré slovenské populárne osobnosti. Navyše patrí medzi najlepšie sa obliekajúce známe tváre nášho šoubiznisu.

Do povedomia verejnosti sa ale dostala aj kvôli nepríjemnej udalosti, ktorá sa odohrala počas minuloročných vianočných sviatkov. Blondínka spôsobila dopravnú nehodu, pri ktorej sa vážne zranila Bratislavčanka Martina.


Lekárka zo slovenského šoubiznisu: Tragédia na Štedrý deň, obeť bojuje o život!


Odvtedy už ubehol takmer rok a blondínka sa z času na čas opäť objavuje v spoločnosti. Aktuálne zverejnila na sociálnej sieti záber, kde je vidieť, že sa bola zabaviť s priateľmi na istej honosnej akcii.

Nahodenú do luxusného outfitu ju zachytil fotograf, ako sa zabáva a tlieska. Na snímke bezpochyby všetkým padnú do očí predovšetkým jej dlhé štíhle sexi nohy v dráždivých sieťovaných pančuškách. Pallová totiž vyzerala, akoby si zabudla zobrať sukňu. Zrejme mala teda na sebe naozaj ultra krátke šatočky. Páni sa mali v ten večer veru na čo pozerať.

Alena Pallová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

​ 

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu