Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SuperSEXI outfit slovenskej speváčky: Aha, veď ten výstrih praská vo švíkoch!

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (4)
Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha má sexepílu na rozdávanie.

BRATISLAVA - Fúha! Keby sa zostavoval rebríček najsexi slovenských speváčok súčasnosti, Dáša Šarközyová (27) alias Mamba Dasha by sa bez pochýb umiestnila na jeho popredných miestach. Umelkyňa to pravidelne dokazuje aj na sociálnych sieťach, kde zverejňuje jednu zvodnú fotku za druhou. A tou, ktorú tam zavesila najnovšie, by to celé bez pochýb vyhrala. Je na nej totiž naozaj superSEXI - veď hlboký výstrih jej doslova praská vo švíkoch. Pozrite!

Príroda bola k Dáši Šarközyovej alias Mambe Dashe naozaj štedrá. Neoplýva totiž len obrovským speváckym talentom, ale aj nepopierateľnou krásou. Tú pravidelne dokazuje aj na sociálnych sieťach, kde pridáva jednu sexi fotku za druhou. A najnovšie na web zavesila záber, ktorým rozbúchala srdce nejednému z jej mužských fanúšikov. 

Svoje plné prsia totiž navliekla do sexi čiernej košieľky, pod ktorú si dala červenú čipkovanú podprsenku a jej dekolt doslova praskal vo švíkoch. No skrátka, pohľad pre bohov. Zvodný look dotváralo aj dramatické líčenie a nová farba vlasov – speváčka si totiž svoje tmavé kučery nechala zosvetliť. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Mambu, nech nám prezradí, pri akej príležitosti snímka vznikla. „Táto konkrétna fotka je z predstavenia v divadle Aréna – Dáma bez kamélie,“ prezradila pre Topky.sk Šarközyová. Hriešny outfit si teda obliekla kvôli svojej postave. „Snáď niekto občas zablúdi pohľadom aj do mojich hnedých očí. Budem v to dúfať,“ zažartovala na záver speváčka. No, Dáša, povieme ti, bude to pre divákov poriadne ťažké...

Viac o téme: Mamba DashaDáša Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu