Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexice nášho šoubiznisu v ukrutných bolestiach: Obe skončili na operačnom stole!

Zuzana Plačková a Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa doma zotavujú po bolestivých operáciach. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková a Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa doma zotavujú po bolestivých operáciach.

BRATISLAVA - Bolesť, strach a beznádej! Tieto pocity sprevádzajú azda každú operáciu. Svoje by o tom aktuálne vedeli rozprávať rovno dve slovenské sexice - prsnatá playmate Zuzana Plačková (24) aj speváčka Dáša Šarközyová (27) alias Mamba Dasha. Obe totiž nedávno skončili v rukách chirurgov. Pod nôž ich však nedohnala túžba po kráse, ale zdravotné problémy.

Žiadna operácia nie je príjemná... Práve naopak! Sú s ňou spojené viaceré riziká, strach a nepríjemná bolesť. No človek si niekedy nenavyberá a pod nôž si skrátka musí ľahnúť. Tento prípad sa dotýka aj dvoch slovenských sexi krások - Zuzany Plačkovej a Dáši Šarközyovej alias Mamby Dashy. 

Kočky sa pred pár dňami museli zveriť do rúk chirurgov. No nešlo o žiadne vylepšovanie vzhľadu - na operačný stôl ich dohnali zdravotné problémy. A ako spomína tmavšia z dvojice dievčat, bolo to jedno megaveľké AU!

Kráska sa totiž o bolestivý zážitok podelila aj s fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook. „Tak a je to predsa len tam. Vyskočená platnička. Preto som dnes absolvovala operačný zákrok - ozonoterapiu (druhýkrát po ôsmich rokoch). S jogou a behom - mojimi najobľúbenejšími cvičeniami - sa môžem na dlhšiu dobu rozlúčiť,“ oznámila priaznivcom Mamba. 

„Človek sa v týchto momentoch zamýšľa, prečo sa to stalo. Čo zmeniť. Ono je to tak, každý máme slabinu a keď je veľa stresu, hnevu a negatívnych emócií, niekde sa to prejaviť musí. Môj ročný boj o kariéru, meno, financie, život a lásku spôsobil toto,“ netajila speváčka, ktorá ku komentáru pridala aj snímku krátko po zákroku. 

Prsnatá blondínka už taká výrečná pri zverejňovaní fotky z nemocnice nebola. Na svoj profil len zavesila záber s obviazaným nosom a komentár: „Chillujem si“. Mnohí si tak mohli myslieť, že si to Plačková na chirurgiu zamierila opäť kvôli kráse, no všetko je inak. Nám sa so Zuzanou podarilo krátko po operácii spojiť a prezradila, čo ju na kliniku krásy dohnalo.

„Zdravotné problémy ma prinútili. Ale vďaka bohu, či vďaka doktorom, už bude len dobre,“ povedala pre Topky.sk plavovláska, ktorú dlhé roky trápila nosová prepážka. „Zle sa mi dýchalo, tak už to napravili a dali celý nos doporiadku,“ netajila silikónová kráska, ktorú obväzy budú na tvári trápiť vraj ešte celý týždeň. Až potom sa vlastne dozvie, či operácia nejako zmenila aj vzhľad jej nosa. Tak nechajme sa prekvapiť. 

​ 

Viac o téme: Zuzana PlačkováMamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu