Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragický deň pre americkú herečku: Po útoku takmer zomrela!

Pauley Perrette Zobraziť galériu (7)
Pauley Perrette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na americkú herečku Pauley Perrette vo štvrtok v noci zaútočil bezdomovec. Informovala o tom Perrette prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Podľa jej slov išlo o muža menom William, ktorý očividne trpel psychickými problémami.

Incident sa odohral v Hollywoode a ako rodáčka z New Orleans uviedla, násilník ju bolestivo schytil za ruku a opakujúc, že ju zabije, niekoľkokrát ju udrel päsťou do tváre. Herečka vo svojom príspevku nespomenula, že by sa snažila mužovi fyzicky vzoprieť. Údajne sa ho snažila upokojiť verbálne.

"Neustále som sa modlila a ku koncu som povedala, že William je krásne meno a aj môj malý synovec sa tak volá. To je všetko, čo som povedala a čo som spravila okrem toho, že som sa neprestajne modlila. Potom ma začal znova biť, až nakoniec povedal, aby som odtiaľ vypadla," napísala. 

Perrette napokon skolabovala a až po chvíli dokázala kontaktovať svojich známych s prosbou o pomoc. Štyridsaťšesťročná umelkyňa udalosť nahlásila polícii a ako uviedla, útočníka krátko na to zadržali. Herečka tiež prezradila, že vďaka nepríjemnej skúsenosti prehodnotila svoj život.

"Som otrasená a traumatizovaná. Môj život sa dnes zmenil... Potrebujeme zdravotnú pomoc pre duševne chorých. Potrebujeme ubytovať a pomôcť ľuďom bez domova. Potrebujeme podporiť našich policajtov. Nesmieme kráčať sami. Musím sa zotaviť. Dnes som takmer zomrela," dodala. 

Pauley Perrette sa do povedomia verejnosti zapísala predovšetkým ako Abby Sciuto z úspešného seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003 - 2015). Okrem toho sa objavila aj v seriáloch Holá pravda (1995 - 1998), Dawsonov svet (1998 - 2003), Time of Your Life (1991 - 2001), NCIS: Los Angeles (2009) či NCIS: New Orleans (2014). Vystupuje síce prevažne v seriáloch, no zahrala si aj v niekoľkých snímkach, medzi ktoré patria napríklad Na pokraji slávy (2000), nemecká komédia My First Mister (2001) či Kruh (2002). V rokoch 2000 až 2004 bola vydatá za kanadského herca a hudobníka Francisa Shiversa.

Viac o téme: Myšlienky vrahaPauley Perrette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu