Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nečakaná nahota vo verejnoprávnej televízii: Holý zadok v detskom programe!

Detský program na ČT Déčko. Zobraziť galériu (3)
Detský program na ČT Déčko.

PRAHA - Fíha! U našich západných susedov má verejnoprávne Česká televízia aj svoj vlastný detský kanál. Okrem iných relácií ponúka aj program Hýbánky, kde má ísť o hravé cvičenie, ktoré tých najmenších zdvihne zo stoličky. Nedávno ale dvíhalo skôr rodičov. Na obrazovke sa totiž objavil holý zadok tanečnice. Ako sa s tým detská stanica vysporiadala?

Česká televízia má na svojej detskej stanici Déčko reláciu Hýbánky, ktorá ukazuje deťom rôzne pohybové aktivity. Každý diel má nejakú svoju tému. 

Nedávno sa však na internete objavila zaujímavá momentka z časti Když jsem šel z Hradišťa. Ako už názov napovedá, tento diel mal v sebe prvky ľudovej tvorby. A nechýbala tam ani tanečnica v kroji. 

Práve dlhovlasá dievčina však spôsobila vrásky všetkým rodičom. Divákom sa totiž podarilo zachytiť moment, keď sa jej rozvlnená sukňa zdvihla poriadne vysoko. A namiesto spodničky či aspoň nohavičiek sa objavil na obrazovke holý zadok. 

Prečo slečna tancovala takto naľahko, nevieme. Isté však je, že jej prešľap nezostal bez povšimnutia Spomínaný diel relácie totiž na internete vôbec nie je dostupný – na rozdiel od všetkých ostatných častí, ktoré sa dajú prehrať bez problémov. Kompetentní ho evidentne zablokovali. 

V detskom programe sa objavil holý zadok,. Televízia zablokovala šírenie tejto časti na internete.
Zobraziť galériu (3)
V detskom programe sa objavil holý zadok,. Televízia zablokovala šírenie tejto časti na internete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu