Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najznámejší donchuan Honzík Novotný má už 40: Takto dnes vyzerá!

Honzík Novotný Zobraziť galériu (11)
Honzík Novotný (Zdroj: TV MARKÍZA)

ŠPANIELSKO - Mníchovský podnikateľ Jan Novotný sa u nás zviditeľnil pred viac ako desiatimi rokmi, keď si na televíznych obrazovkách Markízy hľadal vyvolenú v šou Nevesta pre milionára. Žiadny sobáš sa však nekonal a televízny milionár potom zalovil medzi prominentnými Slovenkami. Vzťah mu však vyšiel až s krásnou Žilinčankou Monikou, s ktorou má už dve deti. Zo slovenského šoubiznisu sa vytratil a žije si pokojným rodinným životom. Pozrite sa, ako vyzerá dnes, keď oslavuje okrúhle 40. narodeniny...

Honzík Novotný mal v našich končinách povesť nenapraviteľného záletníka, ktorý v priebehu pár rokov zlomil srdce nejednej Slovenke. Hviezdu z neho urobila bývalá markizácka kreatívna producentka Gabriela Drobová, ktorá ho dotiahla do šou Nevesta pre milionára. Po neúspešnom hľadaní partnerky pred kamerami randil s mnohými známymi ženami. 

Chodil s moderátorkou Mariannou Ďurianovou, s herečkou Luciou Molnárovou, speváčkou Luciou Olešovou či modelkou Romanou Škamlovou, s ktorou dokonca plánoval aj svadbu. Nevyšlo mu to ani s jednou a nakoniec zakotvil v náručí sympatickej Slovenky Moniky, ktorá k šoubiznisu nepatrila. Hoci sa už v médiách, ani na párty takmer vôbec neukazuje ani Honzík, v kontakte ostal práve so svojou objaviteľkou Gabrielou Drobovou, ktorá je aj krstnou mamou jeho dcéry Elizabeth. 

Dnes niekdajší slovenský donchuan oslavuje 40 rokov a zdá sa, že sa vôbec nezmenil. Teda aspoň, čo sa výzoru týka. Stále má krátke nagélované vlasy, súmernú postavu či povestný úsmev. Ako vidieť na fotografiách, ktoré zverejnil na svojom Facebooku, so svojou manželkou je spokojný a šťastný. Nedávno sa dokonca vybrali do Španielska, kde si užívali krásne slnečné dni. Fotografie Honzíka si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Viac o téme: Honzík Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu