Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pauhofovej kontroverzný milenec: Zábery vášnivého sexu!

Táňa Pauhofová má vo filme Lída Baarová milostnú scénu s Karlom Markovicsom. Zobraziť galériu (9)
Táňa Pauhofová má vo filme Lída Baarová milostnú scénu s Karlom Markovicsom.

BRATISLAVA - Poriadne divoká! Taká je Táňa Pauhofová (31) vo svojom najnovšom filme Lída Baarová. Snímka bude mať premiéru až budúci rok, no diváci už majú k dispozícii prvé zábery. Okrem iného nechýbajú v upútavke ani sexuálne scény medzi kontroverznou herečkou a nacistickým ministrom propagandy Josephom Goebbelsom.

Táňa Pauhofová je čoraz viac obsadzovaná aj v Čechách. Najnovšie hrá v mimoriadne očakávanom filme o herečke Líde Baarovej. Táto umelkyňa je vnímaná poriadne kontroverzne, keďže prežila románik s jedným z najbližších mužov okolo Adolfa Hitlera – Josephom Goebbelsom. 

V snímke tak nechýbajú ani vášnivé posteľné scény. Tie si ryšavka strihla s Rakúšanom Karlom Markovicsom, známym zo seriálu Komisár Rex.

Z traileru zatiaľ nie je jasné, či kamery snímali aj nejaké detaily Táninho odhaleného tela. V minulosti sa však už pred kamerami vyzliekla. „Nikdy nie je príjemné nakrúcať nahotu, ale keď zmysel má a nakrúti sa to esteticky a čo najviac bezbolestne, potom z toho netreba robiť vedu. Po premiére vám k tomu pokojne niečo poviem,” uviedla pred časom Pauhofová pre Super.cz. 

 

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu