Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Telo v plavkách a tvár bez mejkapu: Takto sexi mrchu z Búrlivého vína nepoznáte!

Herečka Barbora Švidraňová ukázala telo v plavkách a nenalíčenú tvár. Zobraziť galériu (16)
Herečka Barbora Švidraňová ukázala telo v plavkách a nenalíčenú tvár.

THAJSKO – Seriál vymenila za exotiku! Barbora Švidraňová (27) je známa najmä ako ryšavka z Búrlivého vína, kde stvárňuje úlohu mrchy. V týchto dňoch však na markizáckom projekte nepracuje. Užíva si leňošenie v obľúbenej exotickej destinácii - v Thajsku v oblasti Krabi. Tam si vychutnáva more a biele pláže spolu s priateľmi. Topkám sa podarilo získať fotografie sexi herečky z tohto pobytu. Na záberoch pózuje v plavkách i bez mejkapu. Pozerajte, ako ju v seriáli rozhodne neuvidíte.

Herečka Barbora Švidraňová, ktorú diváci poznajú predovšetkým ako nekompromisnú mrchu Karin Kučerovú z markizáckeho seriálu Búrlivé víno, si v týchto dňoch užíva dovolenku v exotickom Thajsku. Topkám sa s ňou podarilo skontaktovať a získať pár fotografií. Na nich si sexi ryšavka vychutnáva zaslúžený oddych na bielej pláži spolu so svojimi dvoma najlepšími priateľmi.


Veľký návrat do Markízy: Po tvrdých slovách a vyhadzove nečakaný zvrat!

Diváci sa smejú na trapase Markízy: Tento prešľap naozaj pobavil!


„Sme v Thajsku v oblasti Krabi. Zbožňujem miestne jedlo, ktoré  je najlepšie na svete. Tiež som prvýkrát sedela na slonovi a sama ho šoférova,“ s úsmevom nám prezradila detaily pobytu herečka, ktorá už navštívila aj mnoho zaujímavých miest. „Vyskúšala som jazdu na kanoe popod skaly, navštívila chrám v jaskyni opíc a videla James Bond Island, kde sa nakrúcal agent 007,“ dodala s nadšením ryšavka.

Švidraňová rozhodne nepatrí k herečkám, ktoré svojou postavou pripomínajú vychrtliny. Jej telíčko je krv a mlieko. No rozhodne svoje krivky neskrýva. Niet ani prečo, veď vyzerá výborne. Dokonca sa ani nehanbí ukázať sa bez mejkapu. Je sympatické, že herečka nemá problém zverejniť takýto záber, na ktorom ju zrejme mnohí diváci ani nespoznajú.

Herečka Barbora Švidraňová v plavkách (vľavo).
Zobraziť galériu (16)
Herečka Barbora Švidraňová v plavkách (vľavo).

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu