Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollárova »mamička« sa tajne vydala: Pozrite na FOTO zo svadby!

Martina Štofaniková si v USA vzala úspešného golfistu Roryho Sabbatiniho. Zobraziť galériu (5)
Martina Štofaniková si v USA vzala úspešného golfistu Roryho Sabbatiniho. (Zdroj: Facebook)

LAS VEGAS - Už je pod čepcom! Právnička Martina Štofaníková (34) - expartnerka Borisa Kollára (49), sa v októbri vydala. Mamička Šimona Heliodora, ktorého má so spomínaným boháčom, si v USA tajne vzala za manžela profesionálneho golfistu Roryho Sabbatiniho (38). Pred pár hodinami sa brunetka podelila o fotografie zo svojho veľkého dňa s priateľmi na sociálnej sieti. Takto vyzerajú nevesta so ženíchom vo svadobnom.

Martina Štofaníková sa stala známou vďaka vzťahu s tenistom Dominikom Hrbatým. Ich dlhoročné partnerstvo však na prekvapenie mnohých stroskotalo. Neskôr sa právnička zahľadela do slovenského sukničkára Borisa Kollára. Po týždňoch tajného randenia vysvitlo, že s ním čaká dieťa. A o deväť mesiacov mu porodila štvrtého potomka - prvého chlapca Šimona Heliodora. Ani tento vzťah však Martine nevyšiel.

Ako sa však zdá, Štofaníková na lásku nezanevrela. Svoje šťastie našla v zahraničí a opäť u športovca. Pred pár dňami sa totiž vydala za golfistu Roryho Sabbatiniho, ktorý je viacnásobným víťazom prestížnej PGA Tour. Zaujímavosťou je, že športovec sa len minulý rok rozviedol s manželkou Amy. „Zoznámili sme sa na golfovom turnaji. Bol to jediný a prvý turnaj, na ktorý som sa išla pozrieť. Keďže hrávam golf, chcela som vidieť naživo atmosféru,“ prezradila nám brunetka. 

Aktuálne sa už novomanželia pochválili svadobnými fotografiami zo svojho dňa D. Nevesta bola odetá do krásnych bielych šiat. Tie mali dlhú vlečku a závoj lemovaný čipkou, čo pôsobilo naozaj nádherne. Sobáš sa s najväčšou pravdepodobnosťou konal v Las Vegas, kde sa dvojica momentálne nachádza.

Mamičku päťročného Šimonka sme v súvislosti s vydajom oslovili. „Rory ma požiadal o ruku a ja som povedala ‚Áno‛. Svadba bola len pre nás a našich najbližších ľudí. Šaty našiel Rory, keďže pozná môj vkus. Spoločne sme vyberali už len závoj,“ odvetila čerstvá mladá pani Sabbatini.

Novomanželia vraj momentálne po spoločnom dieťati netúžia. „Bábo neplánujeme, chceme si užiť jeden druhého. Je to pre nás nový a iný život, ale manžel je skvelý. Osud mi doprial stretnúť moje druhé ja, takže tam, kde ide on, pôjdem aj ja,“ spokojne priznáva právnička, ktorej zablahoželal k svadbe aj otec jej dieťaťa Boris Kollár. „Praje nám veľa šťastia. Keď bude na Floride, stretneme sa spolu aj s manželom,“ dodala na záver Martina.

Šťastná novomanželka Martina Sabbatini sa fotkami zo svadby pochválila na sociálnej sieti. Takto vyzeral prvý novomanželský bozk.
Zobraziť galériu (5)
Šťastná novomanželka Martina Sabbatini sa fotkami zo svadby pochválila na sociálnej sieti. Takto vyzeral prvý novomanželský bozk.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu