Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Preboha, toto sa vidí len v Čechách: Herečka jedla zo zeme a dvíhala si sukňu!

Jenovéfa Boková na karlovarskom festivale. Zobraziť galériu (4)
Jenovéfa Boková na karlovarskom festivale.

KARLOVE VARY – Nevie, čo so sebou?! Česká herečka Jenovéfa Boková (23) sa počas uplynulého víkendu predviedla na filmovom festivale v Karlových Varoch. Na večerných akciách žiarila a bola za dámu, cez deň sa ale predviedla v úplne inom svetle. Jedla zo zeme a v teplom počasí si dvíhala sukňu tak vysoko, že odhalila aj to, čo má pod ňou.

Poriadne sa uvoľnila! Mladá česká herečka s neobvyklým krstným menom Jenovéfa Boková je dcéra známeho politického aktivistu Johna Boka a maliarky Jitky Bokové. Brunetka si nenechala ujsť aktuálny filmový festival v  Karlových Varoch, kde jednoznačne zaujala.

Večer bola Jenovéfa za dámu, no cez deň sa ukázala úplne inak. Formálne správanie hodila za hlavu a poriadne sa uvoľnila. V decentných šatách si kráska sadla na chodník, kde si položila aj tanier plný jedla a začala jesť priamo zo zeme.

Dokonca ju mnohí pristihli pri tom, ako si herečka dvíha sukňu nebezpečne vysoko. Vďaka horúčavám tak pustila fotografov pod šaty. Takéto správanie by ste u nás na takej prestížnej akcii asi nezažili...

Herečka Jenovéfa Boková sa poriadne uvoľnila. Jedla zo zeme a zdvihla si aj sukňu.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Jenovéfa Boková sa poriadne uvoľnila. Jedla zo zeme a zdvihla si aj sukňu.

 

Viac o téme: Karlove VaryJenovéfa Boková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu