Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na verejnosti v dobrej nálade a potom prišla smrť: Posledné FOTO slovenskej legendy pred koncom života!

Herec Ivan Palúch sa týždeň pred smrťou príjemne zabával na Art Film Feste v Trenčianskych Tepliciach. Zobraziť galériu (9)
Herec Ivan Palúch sa týždeň pred smrťou príjemne zabával na Art Film Feste v Trenčianskych Tepliciach. (Zdroj: Moët & Chandon)

TRENČIANSKE TEPLICE - Koncom minulého týždňa prišlo Slovensko o ďalšiu legendárnu filmovú hviezdu. Po piatich dňoch hospitalizácie v nemocnici náhle skonal predstaviteľ nezabudnuteľného Adama Šangalu či Princa Bajaju, Ivan Palúch (†75). Že zomrel naozaj nečakane, dokazujú aj fotky, ktoré sa nám podarilo získať. Len dva dni predtým, ako ho zlomili zdravotné problémy, sa totiž umelec usmieval a príjemne zabával na trenčianskom Art Film Feste.

V deň, keď sa Slovensko naposledy lúčilo s hercom Ladislavom Chudíkom, navždy odišla aj ďalšia slovenská filmová legenda. V piatok popoludní náhle zomrel predstaviteľ Adama Šangalu či Princa Bajaju, Ivan Palúch. 


Zomrel herec Ivan Palúch (†75), známy z filmov Adam Šangala a Princ Bajaja


Umelec bol od pondelka hospitalizovaný v martinskej nemocnici. Ako prezradila jeho družka Ida Mušková, mal vraj nález na pľúcach, no cítil sa dobre. V deň, keď naposledy vydýchol, mal byť dokonca prepustený do domácej liečby. No jeho stav sa z ničoho nič rapídne zhoršil. „Dnes mal ísť so mnou domov, ešte večer sme spolu volali a cítil sa dobre, zomrel náhle,“ povedala pre agentúru TASR hercova partnerka. 

O tom, že sa hercov stav zmenil doslova zo dňa na deň, svedčí aj fakt, že len dva dni pred hospitalizáciou – a presne týždeň pred smrťou – sa Palúch ešte zabával na Art Film Feste v Trenčianskych Tepliciach. Dôkazom sú fotky, ktoré sa nám podarilo získať. Ide zrejme o úplne posledné zábery, ktoré našu filmovú legendu zachytávajú na verejnosti. 

Predstaviteľ Princa Bajaju sa objavil v spoločnosti, do ktorej mali prístup len VIP hostia a vyzeral naozaj dobre. Podľa prítomných sa cítil skvele, žartoval, príjemne sa zabával a s hereckými kolegami si dokonca vypil aj šampanské. Rozhodne nič nenasvedčovalo tomu, že mu do konca života zostáva posledný týždeň. No ako sa hovorí, ľudský osud je nevyspytateľný... 

Ivan Palúch sa týždeň pred svojou smrťou objavil na filmovom festivale. Nič nenasvedčovalo tomu, že ho mnohí z kolegov a fanúšikov vidia naposledy.
Zobraziť galériu (9)
Ivan Palúch sa týždeň pred svojou smrťou objavil na filmovom festivale. Nič nenasvedčovalo tomu, že ho mnohí z kolegov a fanúšikov vidia naposledy.  (Zdroj: Moët & Chandon)

Viac o téme: Ivan Palúch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu