Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantný TRAPAS krásnej Slovenky: Aha, čo predviedla na verejnosti!

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková predviedla v obchodnom dome odvážny outfit. Zobraziť galériu (6)
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková predviedla v obchodnom dome odvážny outfit. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Hups, ukázala ho všetkým! Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (20) si v uplynulých dňoch zašla do jedného z bratislavských nákupných centier, kde ju odfotil náš čitateľ. Tmavovláska sa po obchodoch premávala v dlhých bielych šatách. To však nebola najšťastnejšia voľba - módny kúsok sa totiž kráske postaral o pikantný trapas. Keď sa predklonila k tovaru, jemná svetlá látka poodhalila okoloidúcim jej obnažený zadok v bielych tangách.

Už takmer rok zastáva Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková post riaditeľky súťaže krásy. Napriek tejto funkcii sa však mladá brunetka neoblieka o nič usadlejšie ako predtým. 


Prekvapivá zmena v súťaži Miss Slovensko: Nečakaný koniec! 


Často sa na akciách objavuje v sexi ouftitoch, ktoré nechávajú vyniknúť jej krivky. A podobne odvážna je aj vo voľnom čase. Nášmu čitateľovi sa totiž 20-ročnú Slovenku podarilo nafotiť v jednom z bratislavských nákupných centier.

Karolína mala na sebe dlhé biele šaty. Tie však skôr ako na bežné nosenie akoby boli určené na pláž – len ako decentné prekrytie obnaženej postavy v plavkách. 

Priesvitný letný kúsok totiž riaditeľke Miss vyrobil pikantný trapas. Jemná svetlá látka pri každom pohybe odhaľovala tmavovláskin nahý zadok v tangách. A ešte keď sa predklonila... Ktovie, či o tom tmavovláska vlastne vedela, aký exkluzívny pohľad núka ostatným nakupujúcim. 

Biela sukňa Karolíny Chomistekovej odhalila aj to, čo malo zostať skryté.
Zobraziť galériu (6)
Biela sukňa Karolíny Chomistekovej odhalila aj to, čo malo zostať skryté.


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Miss SlovenskoKarolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu