Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najkrajšia Slovenka bez chlapa: Naša kráska túži po mužovi!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: FB, Forza)

BRATISLAVA - Slobodná a sama! Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (20) sa nedávno stala novou riaditeľkou súťaže krásy. A hoci sa jej v práci darí, v súkromnej sfére to nie je najideálnejšie. Ako nám totiž prezradila, momentálne nemá po svojom boku žiadneho chlapa. A mužské objatie a láska jej veľmi chýbajú.

Hoci by to málokto povedal, štrnásta najkrajšia žena sveta za rok 2013 Karolína Chomisteková je momentálne sama. Ako nám v súvislosti s týmto statusom prezradila počas nedávnej spoločenskej akcie, bola by rada, keby sa jej podarilo nájsť lásku. Nezadaná je totiž už viac ako rok. Mužskú náruč by preto prijala. 

„Priateľa nemám. Myslím si, že keď je človek sám, tak mu chýba spriaznená duša. Skrátka niekto, kto by ho pohladil a dal mu veľa lásky. No mám úžasnú rodinu, ktorá mi to nahrádza a myslím si, že netreba veci siliť. Keď to príde, tak to príde a budem sa tomu tešiť,“ priznala brunetka, ktorá o nápadníkov napriek všetkému núdzu nemá. Pána „Božského“ ešte nestretla. Nechajme sa prekvapiť kedy sa tak stane. 

VIDEO: Karolína Chomisteková o súkromí i plastických operáciach.

Karolína Chomisteková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu