Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďalší ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Krásna Slovenka opäť single!

Známa Slovenka je opäť sama. Zobraziť galériu (6)
Známa Slovenka je opäť sama.

BRATISLAVA - V poslednom období sa na Slovensku so šoubiznisovými rozchodmi akoby vrece roztrhlo. A najnovšie má za sebou nepríjemný rozchod ďalšia známa žena. Reč je o Miss Slovensko 2009 Barbore Franekovej (27). Ako sa nám totiž podarilo zistiť, krásna brunetka sa nedávno rozišla so svojím priateľom Máriom.

O Barbore Franekovej a jej priateľovi Máriovi sme písali pred dvomi rokmi. Krásna brunetka ho vtedy prvýkrát ukázala verejnosti ako svojho oficiálneho partnera. Spoločnou fotkou sa pochválila na sociálnej sieti a okomentovala ju slovom láska. 


Najkrajšia Slovenka konečne ukázala chlapa: Dostal ju tento sexi fešák!


No dnes je už, zdá sa, zamilovaným hrdličkám koniec. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, dvojica už viac pár netvorí. Potvrdil to napokon aj fotograf a návrhár Lukáš Kimlička, ktorý na Instagram zavesil Barborinu sexi fotku a dal k nej veľavravný popis: „Ako môže byť táto žena single?“ Vzápätí však fotku zo svojho profilu zmazal. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Barboru, nech nám prezradí, ako to je. A ona síce nič nepotvrdila, no z jej odpovede je zrejmé, že s Máriom už pár netvorí. „Som na dovolenke, nechcem sa k tomu teraz moc vyjadrovať,“ povedala nám Franeková. Ako to dvojici spolu pristalo, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Galéria: Ďalší ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Krásna Slovenska opäť single!

Viac o téme: Barbora Franeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu