Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollár priznal exotické dieťa: Pozrite, čo ho k tomu donútilo!

Boris Kollár je najznámejším multioteckom na Slovensku. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár je najznámejším multioteckom na Slovensku.

BRATISLAVA - Prezradil sa! Boris Kollár (49) je najznámejším multioteckom na Slovensku, o svojich nových prírastkoch do rodiny však nerozpráva vždy rád. Aktuálne podľa našich informácií každým dňom očakáva dieťa s čokoládovou Paulou Simoes (34), čo však donedávna vehementne popieral. Teraz však Európa čelí možnej vlne prisťahovalcov z Afriky a boháč v rámci tejto témy odhalil zaujímavú vec. Priznal, že nie všetky jeho deti sú biele.

Horúcou témou týchto dní je vlna imigrantov z Afriky, ktorí sa snažia dostať do Európy. Nesúhlasný postoj voči ich prijatiu vyjadril na sociálnej sieti boháč Boris Kollár. „Ja toto tu nechcem! Kľudne ma označte za xenofóba! Ak to zachráni moje deti, budem kľudne xenofób, rasista, hlupák, idiot, čokoľvek, len nech sem tí smradi neprídu,” nedával si servítku pred ústa. 

Na základe tohto názoru ho mnohí začali označovať za rasistu, voči čomu sa podnikateľ vehementne ohradil. „Zbláznili ste sa? Ja? Nepísali náhodou, že s černoškou čakám dieťa?” reagoval Boris. Podľa neho neznášanlivosť narastie práve po príchode cudzincov, lebo naša krajina nie je schopná ich prílev zvládnuť.

Preto sa Kollár obáva aj nárastu kriminality a následného vyhrotenia postojov voči tým, čo nie sú bielej rasy. „Žiadne bezpečie pre naše deti. A už vôbec nebude bezpečne pre naše deti, ktoré nemáme so Slovákmi/Slovenkami, čiže zmiešané. O ne sa bojím najviac, ony sa tu nebudú môcť cítiť bezpečne,” alarmoval svojich známych boháč tónom, ktorý pôsobil, že sa ho to naozaj bezprostredne týka.

Nakoniec plodný otecko aj priznal, že priamo medzi jeho potomkami sa nachádzajú aj exotické gény. „Moje deti nie sú len biele,” napísal. Jeho dcéry a synovia, ktoré verejnosť pozná, však cudzokrajne nepôsobia. Buď myslel na dieťa, ktoré očakáva s Paulou Simoes, alebo sa týmto priznal k nejakému úplne inému, o ktorom vie len úzky okruh ľudí. 

 

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu