Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pocisková všetkým lezie na nervy: Búrlivé víno bez hlavnej hviezdy?!

Nelu Pociskovú už diváci v Búrlivom víne nechcú. Zobraziť galériu (4)
Nelu Pociskovú už diváci v Búrlivom víne nechcú.

BRATISLAVA - Majú jej plné zuby! Keď sa povie Búrlivé víno, väčšina Slovákov si okamžite predstaví Nelu Pociskovú (24). Tá totiž v seriáli stvárňuje hlavnú postavu. No hoci spočiatku bola brunetka doslova miláčikom divákov, dnes sa to už povedať nedá. Fanúšikom počinu totiž herečka a jej postava Niny Dolinskej poriadne lezú na nervy. Mnohí volajú po tom, aby ju tvorcovia nadobro zo seriálu vyhodili.

Keď Búrlivé víno ešte len začínalo, najväčším lákadlom pre divákov bola bez pochýb hlavná hviezda seriálu Nela Pocisková. Najmä kvôli nej si mnoho Slovákov každý večer sadalo pred obrazovky a sledovalo televíznu novinku. Odvtedy však ubehlo už niečo vyše dvoch rokov a situácia je aktuálne úplne iná.

Fanúšikom markizáckeho počinu totiž postava Niny Dolinskej začína pekne liezť na nervy. A spolu s ňou aj herečka Nela Pocisková. Tak to aspoň vyznieva z príspevkov na facebookovej stránke seriálu, kde diváci na mladej vinárke nenechali doslova ani nitku suchú. Podľa nich je totiž Nina hrozná ženská a chcú, aby ju tvorcovia nadobro vymazali zo seriálu. 

„Keby jej postavu zrušili, ani by mi NECHÝBALA!“ objavilo sa medzi príspevkami a komentárov tohto typu tam bolo viac. „Nina Dolinská mi fakt lezie na nervy...“ napísal iný z divákov, ku ktorému sa pridali ďalší. „Ako skoro každému... O ničom postava a aj herečka!“ zhodujú sa Slováci. „Ja som za to, aby postavu Niny konečne vymazali zo seriálu. Je nudná!“ vyskakuje na webe stále viac nespokojných reakcií. 

Keďže televízia Markíza sa k facebookovým odozvám dlhodobo nevyjadruje, oslovili sme samotnú Nelu. Chceli sme vedieť, ako ona vníma vývoj svojej postavy a či neuvažovala niekedy aj nad odchodom zo seriálu. Na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu