Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská herečka výrazne pribrala: Kristína, to brucho je tehotenské?!

Kristíne Svarinskej sa v seriáli Chlapi neplačú akosi zväčšilo bruško. Zobraziť galériu (6)
Kristíne Svarinskej sa v seriáli Chlapi neplačú akosi zväčšilo bruško. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je v požehnanom stave?! Kristína Svarinská (26) sa v markizáckom seriáli Chlapi neplačú objavuje len od septembra minulého roka. No hoci odvtedy prešlo pomerne málo času, brunetka sa od svojej premiéry viditeľne zmenila. Teda aspoň čo sa jej kriviek týka - na televíznych obrazovkách sa totiž aktuálne ukazuje akási pribratá. Pod tričkom sa jej črtá oblé bruško. Čaká vari aj ona bábätko?

Medzi slovenskými herečkami v poslednom období prepukol hotový baby boom. Radostnú novinku nedávno potvrdila známa tvár z Paneláku Zuzana Porubjaková a o tehotenstve sa hovorí aj v súvislosti s Kristínou Turjanovou z Búrlivého vína. 


Sladké tajomstvo Turjanovej z Búrlivého vína: Čaká bábätko!


Podobné špekulácie aktuálne vznikajú už aj v súvislosti s Kristínou Svarinskou. Diváci si totiž všimli, že brunetka v markizáckom počine Chlapi neplačú v poslednom období akosi pribrala. Pod tričkom sa jej črtá oblé bruško, ktoré ale viac ako tukové vankúšiky pripomína tehotenské krivky. 

Spojili sme sa preto v tejto súvislosti aj so sympatickou umelkyňou, aby nám prezradila, či pod srdcom nosí potomka. Otázkou sme však, podľa jej vlastných slov, brunetku dobre pobavili. „Ďakujem vám za spríjemnenie dňa. Nebojte sa, keď raz budem v očakávaní, dozviete sa to ako prví. Ale je možné, že sa mi tam rysuje votrelec,“ povedala pre Topky.sk Svarinská. Tá sa približne pred dva a pol rokom dala dokopy so spolužiakom z VŠMU, nevydržalo im to však ani rok. Jej aktuálny partner nie je známy.

Bruško, ktoré sa Kristíne Svarinskej pod tričkom črtá, pripomína tehotenské krivky.
Zobraziť galériu (6)
Bruško, ktoré sa Kristíne Svarinskej pod tričkom črtá, pripomína tehotenské krivky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu