Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Speváčka Kristina prekvapila: Takáto »drzá« ešte nebola!

Kristína Peláková sa na premiéru filmu Život je život konečne obliekla v mladistvom štýle. Zobraziť galériu (14)
Kristína Peláková sa na premiéru filmu Život je život konečne obliekla v mladistvom štýle. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Odviazala sa! Kristína Peláková (27) aktuálne hviezdi v českom filme Život je život, ktorý mal v utorok v jednom z bratislavských kín slávnostnú premiéru. No a na tej spomedzi prítomných osobností pútala najviac pozornosti práve sympatická speváčka. Do spoločnosti totiž konečne dorazila s mladistvým imidžom drzého dievčaťa.

V utorok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra českého filmu Život je život. Okrem hostí, ktorí si novinku prišli vychutnať, sa v sále objavili aj tvorcovia a tiež hlavní predstavitelia Simona Stašová, Miroslav Táborský, či slovenská speváčka Kristina. 

No a práve sympatická hudobníčka pútala počas večera najviac pozornosti. Do kina totiž dorazila s imidžom drzého dievčaťa. A to je v jej prípade poriadne prekvapenie. V minulosti sme totiž u nej boli zvyknutí na usadlý štýl, ktorý neskôr vymenila za romantické šaty a outfity hodné dámy. Tentokrát ale prišla do spoločnosti v kratučkom tričku, ktoré jej trochu odhaľovalo brucho, roztrhaných rifliach a koženej bunde. Zdá sa, že pred tridsiatkou nám Peláková konečne „omladla”. 


Speváčka Kristina: Ani sexi, ani mladá... Toto pokašľala!

Neuveriteľné: Z nemožnej speváčky Kristiny konečne sexi cica!


Známa Slovenka si v komédii zahrala policajtku aj zvodnú „Bond girl“. Zaujímalo nás teda, ako sa jej tieto úlohy stvárňovali. „Mne sa hralo veľmi dobre, bola samozrejme aj nervozita predtým, to bolo čosi nové, noví ľudia, nové prostredie... Ale veľmi som sa tešila, pretože spolupráca s režisérom bola veľmi príjemná,“ povedala pre Topky.sk Kristina.

Tú si vraj režisér na kasting zavolal vďaka videoklipu k piesni Rozchodový reggaeton, v ktorom si zahrala po boku českého herca Miroslava Donutila. O úlohu vo filme sa uchádzalo dokopy 6 dievčat, no keď prišla do miestnosti naša speváčka, bolo vraj hneď rozhodnuté. 

Kristína Peláková sa obliekla ako elegantné
Zobraziť galériu (14)
Kristína Peláková sa obliekla ako elegantné  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu