Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový pár šoubiznisu: Vychudnutý Grigorov na nepoznanie, sexi Kristína takmer odhalila zadok!

Robo Grigorov a Kristína tvoria nový hudobný pár. Zobraziť galériu (7)
Robo Grigorov a Kristína tvoria nový hudobný pár. (Zdroj: Patrik Ratajský)

BRATISLAVA – Veľká novinka na slovenskej hudobnej scéne! Speváčka Kristína Peláková (28) vytvorila hudobný pár s legendárnym Robom Grigorovom (51). Dvojica spojila sily a nahrala novú energickú skladbu s názvom Na vysokej skale. Na sprievodných záberoch k tomuto počinu každému ihneď udrie do očí hudobníkova vychudnutá postava a interpretkina hriešne krátka minisukňa, v ktorej takmer odhalila zadoček.

Vedia zaujať! Šarmantná speváčka Kristína Peláková si pre fanúšikov pripravila prekvapenie. Po jej boku sa najnovšie objavuje nový partner. Nie však v súkromnom živote, ale na pódiu. Po dlhšej spolupráci s legendárnym umelcom Robom Grigorovom sa im totiž konečne podaril nahrať ich prvý spoločný duet s názvom Na vysokej skale. Energická pieseň je vraj odpoveďou na súčasnú uponáhľanú dobu.

„S Robom som spolupracovala už v minulosti. Jeho pieseň ‚Po víne‛ sme si spolu zaspievali na Miss Slovensko 2009. Odvtedy som veľmi túžila urobiť s ním niečo vlastné a nové. Aj keď to trvalo 6 rokov, podarilo sa. Na svete je skladba, ktorá má veľmi pozitívny a energický náboj,“ prezradila sexi brunetka vznik nahrávky. 

„Robo je skvelý spevák a človek. Jeho profesionálny prístup pri práci a tvorbe ma vždy veľmi inšpiroval. Pri tejto skladbe, ktorá vznikala asi tri mesiace, sme sa oveľa lepšie spoznali a zblížili. Pracovalo sa mi s ním veľmi dobre. Je to zásadový a pritom naozaj zábavný človek.  Som rada, že sa nám podarilo urobiť túto skvelú pieseň,“ vyznala sa Kristína, ktorá stihla za uplynulé obdobie s Grigorovom už niekoľko spoločných vystúpení.

Pri tom poslednom bol známy spevák na nepoznanie. Mal zmenený imidž, iné vlasy a pôsobil tiež vychudnuto. To však nemení nič na tom, že jeho hlas bol fantastický, rovnako ako ten Kristínin. Tá okrem toho na pódiu ešte aj skvelo vyzerala. V trblietavých minišatách podčiarkla svoj sexepíl a takmer odhalila zadok. Prevažne mužskí fanúšikovia tak mali z jej vystúpenia dvojnásobný zážitok. Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII>>

Krásna a sexi Kristína takmer odhalila zadok.
Zobraziť galériu (7)
Krásna a sexi Kristína takmer odhalila zadok.  (Zdroj: Patrik Ratajský)

VIDEO: Vypočujte si nový spoločný duet Roba Grigorova a Kristíny s názvom Na vysokej skale.

Viac o téme: Kristína PelákováRobo Grigorov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu