Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší útok podpaľača na Mojsejovú: Celá rodina v ohrození!

Nora Mojsejová prežila ďalšiu hrôzu. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová prežila ďalšiu hrôzu.

KOŠICE - Nočná hrôza! Nora Mojsejová (56) sa po prepustení z väzenia musí vyrovnávať s jednou nepríjemnou udalosťou za druhou. Po tom, čo jej v januári niekto podpálil butik, teraz neznámy páchateľ zaútočil na dom jej sestry, kde podnikateľka donedávna prebývala. Tri zápalné fľaše ohrozovali na živote päť členov brunetkinej rodiny.

Podnikateľka Nora Mojsejová sa približne pred mesiacom presťahovala do bytu v centre Košíc. Po návrate z väzby ale až donedávna žila u svojej sestry. A práve do Erikinho domu neznámy páchateľ v nedeľu nadránom hodil tri zápalné fľaše, ktoré okamžite vzbĺkli.

Nora to považuje za útok voči sebe a svojej rodine. „Presne to sa stalo, čo som očakávala. Najprv mi neznámy podpaľač podpálil butik na Františkánskej ulici, ale vtedy išlo len o majetkovú ujmu. Teraz ohrozil životy ľudí. V dome totiž boli piati ľudia. Najmladší je môj 15-ročný synovec,“ povedala nám podnikateľka.

K udalosti došlo okolo pol tretej ráno. „Všimol si to však švagor a ten oheň uhasil. Oheň poškodil dvere do domu, dlažbu a obhorená je i stena. Volali sme ihneď políciu. Hasičov už nie, pretože oheň bol uhasený. Pochybujem, že páchateľa objavia, veď ani požiar butiku neobjasnili. Opäť mi len oznámia, že páchateľ je neznámy,“ skonštatovala brunetka. 

Samotná podnikateľka má však jasno v tom, kto za týmito útokmi stojí.„Je to Versače – František Kabrheľ. Rozvláča ma v médiách, vyhráža sa mi. Iný páchateľ podľa mňa neprichádza do úvahy. Veď ja som s nikým žiaden problém nemala ani nemám. Žijem tu, mám množstvo známych a kamarátov. Nikto nemá dôvod mi ubližovať,“ uviedla pre topky Mojsejová.

Kabrheľ sa s bývalou kamarátkou už dlhšie súdi ohľadom pôžičky vo výške okolo 850 tisíc eur, ktorú jej vraj poskytol a nebola mu vrátená. Zoznámili sa pred rokmi, keď sa Versače zúčastnil reality show Mojsejovci. Nitran obvinenia z aktuálnych útokov ale pre Košický korzár poprel. 

Prípadom sa začala zaoberať polícia. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia,“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.


Mohlo by vás zaujímať: 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu