Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna tvár a dokonalé telo: Nová sexica v slovenskom spravodajstve!

Mária Zelinová bude od dnes hlásiť domáce aj zahraničné správy. Zobraziť galériu (7)
Mária Zelinová bude od dnes hlásiť domáce aj zahraničné správy. (Zdroj: Fashion TV/Facebook/Lukáš Kimlička pre Fashion TV)

BRATISLAVA - Bude hlásiť správy! Sexi blondínke Márii Zelinovej (26) okrem krásy nadelila príroda aj dar reči. Ten naplno využíva napríklad pri moderovaní v módnej televízii Fashion TV. Najnovšie však dlhonohá kráska mieri už aj do spravodajstva.

Sexi blondínka Mária Zelinová je už nejaký ten rok moderátorkou televízie Fashion TV. Tam divákov sprevádza tými najprestížnejšími spoločenskými podujatiami, oboznamuje ich s najnovšími módnymi trendmi a prináša rozhovory s vychytenými návrhármi. Informácia o jej novej práci je preto viac než prekvapením. Kráska si to totiž namierila do spravodajstva.

No hoci pohľad na plavovlásku je viac než príjemný, diváci ju na televíznych obrazovkách neuvidia. Mária bude totiž hlásiť správy v jednom zo slovenských rádií. „Áno je to pravda, momentálne som už súčasťou rádia. Od dnes uvádzam správy,“ potvrdila Topkám informáciu Zelinová. „Zúčastnila som sa normálne kastingu, vybrali si ma, pozvali na skúšku a vo štvrtok som už vysielala krátke správy. Tam si ma vyskúšali a rozhodli sa, že ma berú,“ povedala nám známa Slovenka. 

Aj ona sama však vidí rozdiel medzi prácou v rozhlasovom éteri a tým, čo robila doposiaľ. „Je to iné. Vo Fashion TV robím publicistiku a v rádiu robím spravodajstvo. No hoci sú to kvázi dve úplne odlišné odvetvia, mne to plne vyhovuje,“ prezradila nám Zelinová, ktorá sa popri hlásení správ bude aj naďalej venovať módnej televízii. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu