Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tehotná jojkárka v 9. mesiaci: Taká chudá ide rodiť?!

Nora Hamar Ducká je na 36. týždeň tehotenstva veľmi chudá. Zobraziť galériu (5)
Nora Hamar Ducká je na 36. týždeň tehotenstva veľmi chudá.

BRATISLAVA – Nedarí sa jej pribrať! Redaktorka jojkárskej relácie Top Star Nora Hamar Ducká (34) je momentálne na materskej dovolenke. Už onedlho totiž privedie na svet svoje druhé dieťa. No sympatická mamička je stále extrémne chudá a na deviaty mesiac rozhodne nevyzerá.

Nora Hamar Ducká z jojkárskeho Top Staru už čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťa. Hoci túžila po dievčatku, opäť to bude chlapec, o čom sme vás už na topkách informovali. No blondínkina postava vôbec nenasvedčuje tomu, že pôrod môže prísť už naozaj každú chvíľu. 

Aj na fotografiách, pre ktoré nedávno pózovala, ukazuje štíhlu figúru a skutočne malé bruško. Dokonca sme sa dopočuli, že redaktorka váži menej ako pred otehotnením. Zisťovali sme, ako to vlastne je. „Som v 36 týždni a zatiaľ som pribrala iba 5 kíl. Snažím sa naberať na váhe, ale nejde to. Som strašne chudá, oveľa viac, ako keď som čakala prvého synčeka,” priznala nám Nora. „Ja sa aj cítim strašne slabá a unavená, pri prvom tehotenstve som to tak nemala,“ dodala s tým, že aktuálne váži okolo 54 kíl. 

Bábätká mávajú pri narodení priemerne tri kilá, niečo váži aj placenta a plodová voda. Navyše, čerstvé mamičky potrebujú istú zásobu energie aj na dojčenie – vzhľadom na tieto skutočnosti sa prírastok na hmotnosti Hamar Duckej naozaj javí až nedostatočný. „Občas sa obávam aj o váhu dieťatka, ale lekár ma ubezpečil, že je všetko v poriadku,” povedala nám jojkárka. Prajeme veľa zdravia blondínke aj jej chlapčekovi, pre ktorého ešte rodičia zatiaľ nevybrali meno. Zrejme sa tak udeje až po pôrode.

Nora Hamar Ducká je v 36. týždni tehotenstva. Pribrala iba 5 kíl.
Zobraziť galériu (5)
Nora Hamar Ducká je v 36. týždni tehotenstva. Pribrala iba 5 kíl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu