Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa jojkárka opäť tehotná: Druhý pokus jej nevyšiel!

Nora Hamar-Ducká nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Zobraziť galériu (3)
Nora Hamar-Ducká nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. (Zdroj: Foto: Erik Tibenský )

BRATISLAVA - V požehnanom stave! Jojkárska redaktorka Nora Hamar-Ducká (34) opäť prežíva jedno z najšťastnejších období v živote ženy. Len pred dvoma rokmi priviedla na svet chlapčeka Olivera a už nosí pod srdcom jeho mladšieho súrodenca. No druhé tehotenstvo nevyšlo sympatickej blondínke úplne podľa jej predstáv. Hoci sa budúca mamička tešila na dievčatko, aj tentokrát svojmu manželovi Jurajovi porodí ďalšieho syna.

Po tom, čo pred dvoma rokmi jojkárka Nora Hamar-Ducká porodila synčeka Olivera, je opäť v radostnom očakávaní. Pod srdcom nosí už niekoľko mesiacov svoje druhé dieťatko. „Som na prelome štvrtého a piateho mesiaca. Som v 17. týždni,“ prezradila pre topky.sk redaktorka jojkárskeho Top Star magazínu.

Hoci si blondínka užíva tehotenstvo naplno, druhý pokus pri plodení potomka jej nevyšiel úplne podľa predstáv. „Mala som stále pocit, že to bude dievčatko, pretože tak by to malo byť po chlapcovi. Aj som mala vybraté dievčenské meno. No pred tromi týždňami sme sa dozvedeli, že to bude opäť chlapec,“ povedala nám Hamar-Ducká, ktorá pre syna ešte meno nemá. „Máme nejaké tipy, ale tie by som ešte nehovorila, lebo o nich nie som úplne presvedčená. Stále vyberáme. Nie je to ako pri prvom. Tam sme hneď vedeli, že to bude Oliver. Tentokrát je to ešte také otvorené,“ netajila jojkárka. 

Na mladšieho súrodenca sa už veľmi teší aj redaktorkin prvorodený syn. „Len tak chodí a poklepkáva mi po brušku, že bude bábo. On je taký zlatý, všetko to prežíva so mnou. Už tomu rozumie a mám pocit, že aj začína chápať, že už nebude jediný. Tak v poslednej dobe musí všetko mama. Doteraz kúpaval tatinko, aktuálne musím ja. Asi už cíti konkurenciu,“ uzavrela Nora, ktorá práve kvôli túžbe po dievčatku uvažuje aj nad tretím dieťatkom. 

Šťastná budúca mamička Nora Hamar-Ducká so synčekom Oliverom.
Zobraziť galériu (3)
Šťastná budúca mamička Nora Hamar-Ducká so synčekom Oliverom.  (Zdroj: NHM)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu