Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Český spevák po rozchode so slovenskou moderátorkou: Žien mám teraz plné zuby!

David Koller momentálne po vzťahu netúži. Zobraziť galériu (6)
David Koller momentálne po vzťahu netúži.

BRATISLAVA – Po novom vzťahu netúži! Frontman kapely Lucie David Koller (54) naposledy randil s bývalou moderátorkou Telerána Lindou Wagnerovou (29). Rozišli sa zhruba pred rokom a odvtedy sa po jeho boku žiadna žena neobjavila. Ako najnovšie priznal, samému je mu lepšie.

David Koller zo skupiny Lucie má k Slovensku naozaj blízko. Jeho prvá manželka Alena bola od nás a posledná priateľka Linda Wagnerová sa k nemu sťahovala z Bratislavy. Po 12 mesiacoch však nastal koniec.

Charizmatický päťdesiatnik sa nikdy netajil tým, že má rád ženy. No aj rok od rozchodu s moderátorkou je spevák oficiálne stále sám. A údajne po žiadnej žene teraz ani netúži. „Ja mám pocit, že som momentálne „prevzťahovaný“ a do žiadneho sa mi nechce. Jednoducho, keď sa vám pár vzťahov nevydarí, tak toho máte plné zuby. Ja nemusím stále s niekým chodiť. Takto sa mi žije dobre,“ uviedol pre český portál sedmicka.cz Koller, ktorý sa teraz venuje iba práci a svojim deťom. Nechajme sa prekvapiť, dokedy mu tento „celibát“ vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu