Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pribratá exmarkizáčka, vypapkaný milionár Kočner v ružovom!

Marián Kočner i Linda Wagnerová sa zaguľatili. Zobraziť galériu (16)
Marián Kočner i Linda Wagnerová sa zaguľatili.

BÁČ – Na nepoznanie! Reč je o známych tvárach nášho kultúrneho, spoločenského a ekonomického života, ktoré sa pred pár dňami stretli na charitatívnom golfovom turnaji v Báči. Podarilo sa nám tu stretnúť známeho kontroverzného podnikateľa Mariána Kočnera (51), ktorý šokoval nielen svojím farebným outfitom, ale aj kilami navyše. Rovnako tak zaujala aj bývalá tvár markizáckeho Telerána a nevlastná dcéra známeho herca Petra Sklára (48) Linda Wagnerová (30). Odkedy nie je blondínka na obraze, výraznejšie pribrala. Pozrite na tie pneumatiky okolo pása...

Zaguľatili sa! Nadácia Kvapka nádeje organizovala dobročinný golfový turnaj, kde sa objavili mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu. Jednou z nich bola Linda Wagnerová, ktorej kilá navyše sa nedali prehliadnuť. Blondínka je ľuďom známa nielen z vianočnej reklamy na istého mobilného operátora, ale aj z markizáckeho Telerána. Exmoderátorka prišla oblečená v pestrofarebných nohaviciach, ku ktorým zvolila obtiahnutejšiu modrú polokošeľu. Tá chtiac-nechtiac zvýraznila Lindine nedostatky, ktoré sa nedali nevšimnúť najmä v oblasti pása, kde sa jej črtala menšia pneumatika.

Nebola však jediná, ktorá sa v poslednom období akosi vypapkala. Na prekvapenie mnohých ukázal plnší „kotlík“ aj kontroverzný podnikateľ Marián Kočner, ktorý pred dvoma rokmi šokoval verejnosť svojou totálnou zmenou imidžu. Nielenže si vtedy oholil svoje povestné fúzy a zmenil životný štýl, ale zhodil aj 40 kíl na váhe. No pred pár dňami  už tak nevyzeral. 

Síce tiež spôsobil rozruch, ale nie až tak pozitívne ako pred rokmi. Okrem pestrofarebného outfitu –zaujal ružovými nohavicami, žltým opaskom a modrou polokošeľou – pútal pohľady prítomných hostí aj vďaka svojmu plnšiemu bruchu, ktoré mu pretekalo cez opasok. Ako sa zdá, udržať si váhu nie je pre každého ľahké, vedeli by o tom rozprávať zrejme aj títo dvaja... Nechajme sa prekvapiť, či s kilami obaja zatočia a opäť budú vo forme, alebo sa stane presný opak.

Linda Wagnerová pred rokmi a dnes.
Zobraziť galériu (16)
Linda Wagnerová pred rokmi a dnes.

Podnikateľ Marián Kočner šokoval pred 2 rokmi svojou zmenou, dnes je opäť pribratý.
Zobraziť galériu (16)
Podnikateľ Marián Kočner šokoval pred 2 rokmi svojou zmenou, dnes je opäť pribratý.

Viac o téme: Marián KočnerLinda Wagnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu