Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rezešová bez muža aj bielizne: Výstrihom jej konkurovala Pallová!

Eva Rezešová Džodlová prišla na párty bez muža s kamarátkou (v bledých šatách). Zapózovali si aj s doktorkou Alenou Pallovou či stylistom Andrejom Kusalíkom. Zobraziť galériu (4)
Eva Rezešová Džodlová prišla na párty bez muža s kamarátkou (v bledých šatách). Zapózovali si aj s doktorkou Alenou Pallovou či stylistom Andrejom Kusalíkom.

BRATISLAVA - Vyprsili sa! Pred pár dňami sa v bratislavskej Inchebe konala luxusná narodeninová oslava šéfky módnej televízie Gabriely Drobovej (41) a jej partnera podnikateľa Karola Rumana (40). Medzi približne 500 hosťami jednoznačne zaujala bývalá miss a manželka známeho košického podnikateľa Júliusa Rezeša (43) Eva Rezešová Džodlová (29), ale aj celebritná lekárka Alena Pallová (35). Obe dámy sa predviedli v outfitoch s mega výstrihmi a bez bielizne. Tie dve si musel všimnúť snáď každý.

Nablýskaný svet šoubiznisu si pred pár dňami užil narodeninovú párty, aká tu snáď ešte nebola! Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová a jej partner Karol Ruman oslavujú v apríli narodeniny. Keďže blondínkina polovička mala okrúhle výročie, bývalá markizácka producentka vystrojila podnikateľovi pompéznu oslavu, na ktorú pozvala viac ako 500 hostí.

Párty sa niesla v štýle erotickej knihy a nedávnej filmovej premiéry 50 odtieňov sivej. Dvojica si dokonca nechala vyrobiť aj banner, na ktorom sa skvel nápis v angličtine – v preklade 40 odtieňov života Gabiky Drobovej a Karola Rumana.

Medzi hosťami nechýbalo množstvo celebritných tvárí  zo Slovenska i z Čiech, ani bohatí podnikatelia. Pozvánku dostala aj manželka známeho košického podnikateľa Júliusa Rezeša. Eva Rezešová Džodlová však opäť prišla bez muža, spoločnosť jej robila kamarátka. To, že sa aj bez svojej polovičky skvelo zabávala, dala ihneď vedieť všetkým známym prostredníctvom sociálnych sietí. 


Dôkazy krízy v milionárskom klane? Rezešová vymenila manžela Júliusa!


 

Na záberoch prekvapivo nechýbala ani celebritná lekárka Alena Pallová. V takejto veľkej spoločnosti sa ukázala prvýkrát od vážnej nehody, ktorú spôsobila presne na Vianoce

Obe dámy boli nahodené v luxusných drahých outfitoch, ktorými ohurovali okolie. Krásky totiž prišli bez bielizne, ktorá by v ich poriadne hlbokých výstrihoch pôsobila rušivo. Obom tak spod oblečenia jemne vykúkalo bujné poprsie. Provokatívny vršok sa snažili zjemniť výraznými šperkmi. Napriek tomu im to veľmi nepomohlo a mnohí páni im zrejme viac ako do očí pozerali niekam inam...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu