Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jojkárka všetkých pobláznila svadobnou FOTO: Pozrite na ten krásny párik!

Dana Strculová sa spolu so svojou láskou pochválila priateľom fotkou zo svadby. Zobraziť galériu (8)
Dana Strculová sa spolu so svojou láskou pochválila priateľom fotkou zo svadby. (Zdroj: archív D.S.)

SPIŠSKÁ BELÁ - Moderátorke jojkárskych Novín o 17:00 Dane Strculovej (26) sa cez víkend podarilo narobiť veľa rozruchu. Svojim priateľom sa totiž pochválila fotkou zo svadobného auta s nápisom Mladomanželia. Niet preto divu, že snímkou kamarátov poriadne pobláznila. Mnohí si totiž mysleli, že sa známa blondínka vydala. No nie je to celkom tak.

Moderátorka jojkárskych Novín o 17:00 Dana Strculová tvorí harmonický pár s tenistom Kamilom už viac ako dva roky. Niet preto divu, že mnohí už netrpezlivo čakajú, kedy dvojica svoj vzťah posunie o krok ďalej. No a práve tých blondínka so svojou láskou cez víkend poriadne nachytala. Pochválila sa totiž fotkou zo svadobného auta s nápisom Mladomanželia

Mnohí jej priatelia si preto mysleli, že zásadný životný krok urobila práve blondínka. No nie je to celkom tak. „Pobláznili sme pár kamarátov tou fotkou. Tých, ktorí nevedeli, o čo skutočne ide,“ prezradila pre Topky.sk Strculová. Tá síce bola v sobotu na svadbe, ale nie na svojej. „Ženil sa môj starší brat Peter. Bral si dlhoročnú priateľku Zuzku,“ prezradila nám Dana, ktorá vraj sama po manželstve ešte netúži. 

Blondínka má okrem Petra ešte ďalších dvoch rovnako starých súrodencov – pochádza totiž z trojičiek. Neraz sa preto stalo, že si jojkárku mýlili s jej navlas rovnakou sestrou. Dievčatá to hosťom ešte sťažili tým, že si obliekli úplne rovnaké oblečenie. „Dali sme si záležať, chceli sme byť rovnaké, lebo keď sme boli deti, tak sme sa obliekali rovnako. A povedali sme si, že to spravíme aj teraz a normálne sme mali problém si pozháňať dvoje rovnaké šaty, čelenku a tak. Dalo nám to celkom zabrať,“ povedala nám moderátorka, ktorá sa na veselici zabávala do skorých ranných hodín. 

Dana Strculová sa spolu s partnerom Kamilom odfotila vo svadobnom aute. Tým poplietli mnohých svojich priateľov.
Zobraziť galériu (8)
Dana Strculová sa spolu s partnerom Kamilom odfotila vo svadobnom aute. Tým poplietli mnohých svojich priateľov.  (Zdroj: archív D.S.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu