Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kočka z jojkárskych Novín iba v plavkách: Toto telo ste ešte nevideli!

Jojkárska moderátorka Dana Strculová. Zobraziť galériu (9)
Jojkárska moderátorka Dana Strculová. (Zdroj: archív D.S.)

TURECKO – Ukázala sexi telíčko! Moderátorka jojkárskych Novín o 17-tej Dana Strculová (27) je príťažlivá žena, o čom sa najnovšie mohli presvedčiť aj dovolenkári v tureckom Beleku. Blondínka svoje zvodné krivky v plavkách ale vystavila na obdiv aj na sociálnej sieti, a tak o nič neprišli ani jej slovenskí fanúšikovia. Pozrite, čo v správach nikdy neuvidíte.

Moderátorka jojkárskych Novín o 17-tej Dana Strculová sa v spravodajstve kvôli serióznemu charakteru relácie musí obliekať do slušných šiat či kostýmov. Pred pár dňami však fanúšikom ukázala aj to, čo na obraze diváci len tak nevidia. Na sociálnej sieti totiž zverejnila fotografie z dovolenky v Turecku a svoje telo na nich rozhodne neskrývala.

Dana nepatrí k ženám, ktoré majú potrebu si svoj hrudník chirurgicky vylepšiť, napriek tomu očarila v plavkách svojou štíhlou a vyšportovanou postavou. Zaujímalo nás preto, ako si udržuje takúto skvelú figúru a či drží aj nejaké diéty. „To je genetika. Diéty absolútne nie. Cvičím jogu a behám. Teraz som už nabrala aj svalstvo, lebo som bola veľmi chudá,“ prezradila Strculová. Vraj sa dokonca nevyhýba ani sladkému. „Zdravo sa stravujem, keďže priateľ je športovec, ale ja aj vypekám, takže  si občas doprajeme aj koláčiky,“ uviedla na margo životosprávy moderátorka.  

Blondínka si podľa vlastných slov tento rok s partnerom, tenistom Kamilom Čapkovičom, dopriala po prvýkrát v živote oddychovú dovolenku. „Prvá normálna dovolenka. Kúpali sme sa a oddychovali, nikam sme nechodili, boli iba v rezorte, jednoducho užívali. Väčšinou chodíme po turnajoch a vtedy si ideme obzrieť aj okolie,“ povedala k svojim voľným chvíľam jojkárka.

Jojkárska moderátorka Dana Strculová ukázala postavičku v plavkách.
Zobraziť galériu (9)
Jojkárska moderátorka Dana Strculová ukázala postavičku v plavkách.

Viac o téme: Dana Strculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu