Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vittekova exmilenka Orviská: Dotrhaná drsňáčka... Uff, ale čo ten infantilný detail?!

Alexandra Orviská sa nahodila do maskáčovej bundy. Zobraziť galériu (5)
Alexandra Orviská sa nahodila do maskáčovej bundy.

BRATISLAVA - Alexandru Orviskú (30) pozná verejnosť vďaka vzťahom so známymi mužmi, ale aj prostredníctvom televíznych obrazoviek. Práve pri odchode z Jojky sa nám ju podarilo zachytiť pred pár dňami. Tmavovláska sa do vetra vybavila maskáčovou bundou, no nohy si zakryla iba štýlovo roztrhanými rifľami. Tento drsňácky výzor však úplne zabil doplnok, ktorý akoby si požičala od svojej malej dcérky.

Alexandra Orviská sa prvý raz zviditeľnila ako súťažiaca v šou VyVolení. Potom si ju verejnosť všímala ako partnerku hudobníka Martina Valihoru a neskôr ako údajnú milenku futbalistu Róberta Vitteka. Aktuálne je brunetka zamilovaná do hokejistu Lukáša Kozáka. 


Prichytený Vittek: Podvádza manželku s rodinnou kamarátkou?!


Pomedzi vzťahy so známymi mužmi však aj samotná Saša zakotvila v šoubiznise. Pracuje ako redaktorka a moderátorka magazínu Topstar. Práve pri odchode z televízie Joj sa nám ju podarilo nafotiť počas jedného z uplynulých veterných dní. 

Orviská sa nahodila od maskáčovej bundy a trendových rifieľ s dierami. V kombinácii so zachmúrenou tvárou vyzerala ako ozajstná drsňáčka... až kým sa človek neprizrel bližšie na jej nohy. Tmavovláska totiž vďaka členkovej dĺžke nohavíc odhalila aj svoje ponožky. A tie boli roztomilo bodkované, navyše sa na nich nachádzala aj animovaná postavička. Žeby takto chcela zmierniť svoj výzor a ukázať, že aj v nej sa stále skrýva kúsok dieťaťa? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu