Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jojkárka Orviská na verejnosti: Schovávala si tvár, ukázala nohavičky!

Moderátorka a redaktorka Top Staru Alexandra Orviská Zobraziť galériu (30)
Moderátorka a redaktorka Top Staru Alexandra Orviská (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Alexandra Orviská (32) z jojkárskeho Top Staru nechýbala na akcii Jojka v meste, ktorá sa túto nedeľu konala priamo v hlavnom meste. Tam sa stretla s divákmi svojej relácie a rozdávala im autogramy. No keď zbadala objektív fotoaparátu, okamžite si začala schovávať tvár. Venovala sa tomu tak intenzívne, až si neuvedomila, že jej spod šiat vykúkajú pásikavé nohavičky.

Televízia Joj tento rok prvýkrát usporiadala akciu Jojka v meste v Bratislave. V nedeľu moderátori a účinkujúci z rôznych relácií komunikovali naživo so svojimi divákmi a venovali im aj svoje podpisy. 

Medzi známymi tvárami nechýbala ani Alexandra Orviská z Top Staru. A práve ona najviac vytŕčala z davu. Kým totiž ostatní je kolegovia sa bez problémov nechali na podujatí odfotiť, Saša sa zvečňovaniu svojej osoby urputne bránila. 

Brunetka si tvár zakrývala rukami alebo vlasmi, len aby sme ju nemohli zachytiť v normálnej podobe. A vďaka tomu nakoniec otrčila do objektívu nohavičky, na ktoré si až taký pozor nedávala. Spod minišiat jej tak vykukol pásikavý kúsok bielizne. 

Alexandra Orviská si zakrývala tvár, no ukázala nohavičky.
Zobraziť galériu (30)
Alexandra Orviská si zakrývala tvár, no ukázala nohavičky.

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu