Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Česká speváčka so slávnym menom o dcérke (7 mes.): Úlet na jednu noc!

Česká speváčka Tereza Černochová prezradila, ako je to s otcom jej dcérky. Zobraziť galériu (5)
Česká speváčka Tereza Černochová prezradila, ako je to s otcom jej dcérky. (Zdroj: ČT1)

PRAHA - Užila si a ...! Keď sa prevalilo, že speváčka Tereza Černochová (31) čaká dieťa, strhla sa u našich západných susedov lavína otázok. Nikto ani len netušil, kto môže byť otcom dieťaťa - po boku blondínky sa totiž už dlhšie neobjavoval žiaden muž. Až sedem mesiacov po pôrode sa sama rozhodla, že vyjde s pravdou von. Priznala, že dcérka je výsledkom mileneckého úletu.

Meno Terezy Černochovej je u našich západných susedov dobre známe. A to nielen vďaka tomu, že je dcérou zosnulého speváka Karla Černocha a sama tvorí hudbu. Na pretras sa dostala najmä vďaka svojmu skutočne záhadnému tehotenstvu.

Keď sa totiž prevalila informácia o jej druhom stave, mnohí jej fanúšikovia boli zmätení. Po jej boku totiž v tom čase už dlhšie nestál žiaden muž. Celý český šoubiznis preto dlho hádal, kto by mohol byť potenciálnym otcom. No až dnes sa blondínka rozhodla vyjsť s pravdou von. 

V rozhovore pre časopis Betynka otvorene priznala, že jej 7-mesačná dcérka Laura je výsledkom romániku na jednu noc. „Otehotnela som neplánovane, naviac s človekom, ktorý nebol mojím partnerom,“ priznala Tereza. Dôkladne vraj zvažovala, či si dieťatko vôbec nechá. Radila sa s kamarátmi, no jednoznačne najväčšou oporou jej bola mama. Informáciu o dcérinom tehotenstve však musela najprv poriadne predýchať. „Keď som to oznámila mame, skoro dostala infarkt,“ povedala Černochová. 

Meno otca malej Laury však stále neprezradila. „Ja o ňom vlastne hovoriť nemôžem, pretože si to nepraje a ja to rešpekujem,“ uviedla speváčka. „Myslím, že mu nie je ľahostajné, že má niekde svojho potomka, ale je z toho prekvapený a nemôže si na tú situáciu zvyknúť,“ prekvapila otvorenosťou plavovláska, z ktorej je slobodná matka. O tom, že nie vždy to zvláda, svedčí aj status, ktorý krátko po pôrode zverejnila na sociálnej sieti Facebook: „Som na to sama a nedávam to. S neistotou, bez manažmentu, bez muža, s dieťatkom. Dobre som si to navarila, to je fakt.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu