Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kmotríková ohúrila na párty: Prekvapila schudnutou sexi postavou!

Adriana Kmotríková v poslednom období schudla. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková v poslednom období schudla.

BRATISLAVA – Opeknela! Moderátorka jojkárskych Novín Adriana Kmotríková (44) aktuálne vyzerá ešte lepšie než v minulosti. Na nedávnej párty pútala pozornosť prítomných v červených obtiahnutých šatách s čiernou čipkou. Všetkých ohúrila nepochybne nielen outfitom, ale aj svojou schudnutou postavou.

Takúto sexi ste ju už dávno nevideli! Adriana Kmotríková pred pár dňami navštívila večierok, ktorý v luxusnom bratislavskom hoteli zorganizovala jej domovská televízia. Jojkárka ihneď ohúrila prítomných hostí a kolegov svojím outfitom i výzorom.

Blondínka sa predviedla v obtiahnutých sýtočervených kokteilových šatách, ktoré boli na dekolte zdobené čiernou čipkou. „Tieto šaty mi už niekoľko mesiacov visia v šatníku. Mám ich z istého módneho domu, kde som vernou zákazníčkou,“ povedala nám moderátorka o kúsku z dielne svetovo známeho návrhára.

Vďaka tomuto obtiahnutému oblečeniu sa nedalo nevšimnúť si, že blondínka v poslednej dobe čo-to schudla. „Trošičku, asi 5 kíl,” priznala nám s úsmevom. „Ale to nie naschvál, to je skôr taká náhoda,” dodala moderátorka, ktorá vraj žiadny špeciálny recept na úbytok váhy nemá. 

Adriana dokonca priznala, že aj ona dokáže podľahnúť „žravej” nálade. Nestravujem sa nijako špeciálne. Keď mi chutí, tak jem ako divá, ale zas sa snažím jesť aj zdravo. V práci sa stravujem v bufete, ale dám si skôr kúsok mäsa so šalátom, bez prílohy. Nie preto, aby som bola štíhla, jednoducho mi to tak chutí,” povedala nám o svojom vzťahu k jedlu. Za jej udržiavanú postavu však môže zrejme aj dedičnosť. „Aj moja mama je štíhla, a to je o 23 rokov staršia, takže sú to asi gény,“ uzavrela tému Kmotríková, ktorej to v ten večer naozaj veľmi pristalo. Čo poviete? Hlasujte v ankete pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu