Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bohatá panička z Búrlivého vína: Tajný románik s kolegom z Hornej Dolnej!

Herečka Ivana Kuxová z Búrlivého vína dva roky tajila vzťah s kolegom Petrom Brajerčíkom. Zobraziť galériu (5)
Herečka Ivana Kuxová z Búrlivého vína dva roky tajila vzťah s kolegom Petrom Brajerčíkom.

BRATISLAVA - Odhalení! Celé dva roky sa darilo herečke Ivane Kuxovej (33) z Búrlivého vína tajiť identitu svojho priateľa, s ktorým už zdieľa aj spoločnú domácnosť. K vzťahu sa nakoniec priznal samotný Peter Brajerčík (28), ktorý sa zviditeľnil vďaka úspešnému sitkomu Horná Dolná.

Ivana Kuxová je známa z jojkárskeho Paneláku, najnovšie však stvárňuje boháčku Lýdiu v markizáckom Búrlivom víne. A za rovnakú stanicu aktuálne kope aj jej dlho utajovaný priateľ. 

O tom, že je herečka zamilovaná, sa vedelo už dlhšie. Neskrývala ani to, že jej láskou je kolega z rovnakej brandže. Jeho identitu si však nechávala len pre seba a tých najbližších. Verejnosť sa tak o ňom dozvedá až teraz. O päť rokov mladší Peter Brajerčík totiž priznal vzájomný vzťah v rozhovore pre Báječnú ženu. 

„Padli sme si do oka navzájom, ale musel som sa viac snažiť,“ prezradil herec, ktorý sa do povedomia divákov dostal iba nedávno vďaka úspešnému sitkomu Horná Dolná. Zaľúbenci dokonca spolu už nejaký ten čas aj bývajú. „Musím sa zapájať aj do povinností v spoločnej domácnosti. Nemáme predsa upratovačku,“ povedal so smiechom pre spomínaný týždenník Brajerčík. Na dlho utajovaný vzťah sme sa chceli spýtať aj samotnej herečky, ale nepodarilo sa nám s ňou spojiť.

Máte radi seriál Búrlivé víno? Zahlasujte zaň vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014 TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu