Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy Slovák sa odhalil: Viete, komu patrí toto SEXI telo?!

Kto je to? Zobraziť galériu (7)
Kto je to? (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že na Slovensku máme najkrajšie ženy. No povedzme si pravdu - ani naši chlapi nie sú na zahodenie! Dôkazom je aj jeden z hercov, ktorý sa aktuálne objavuje na televíznych obrazovkách. Pýši sa totiž vyšportovaným telom, pri pohľade na ktoré sa rozplýva nejedna žena. Uhádnete, o kom je reč?

Sexi mužné telo, svalnaté tak akurát na tých najsprávnejších miestach. Tak by sa v skratke dali opísať krivky známeho slovenského herca. Ten sa bez pochýb radí k našim najväčším sexsymbolom súčasnosti. Uhádli ste, o koho ide?

Pohľad na jeho zvodné telo sa naskytlo divákom v pondelkovej časti nového jojkárskeho seriálu ZOO, kde je hlavnou hviezdou. Viac už napovedať zrejme netreba – reč je o hercovi Jánovi Koleníkovi. Ten v televíznej novinke stvárňuje dobrodruha, ktorý niekoľko rokov žil v exotickej Afrike. 

Dámy si prišli na svoje pri scénke, keď sa sexi Slovák prezliekal v parku a rozhodol sa okúpať vo fontáne. A pohľad na jeho polonahé telo rozhodne stálo za to. Veď posúďte sami!

Ján Koleník sa pýši mužným, svalnatým telom, pri pohľade na ktoré odpadáva nejedna žena.
Zobraziť galériu (7)
Ján Koleník sa pýši mužným, svalnatým telom, pri pohľade na ktoré odpadáva nejedna žena.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: ZOOJán Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu