Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sajfova markizáčka sa predviedla v bikinách: Nenalíčenú tvár si ani nevšimnete!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová na dovolenke. Markizáčka sa ukázala v plavkách a s nenalíčenou tvárou. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová na dovolenke. Markizáčka sa ukázala v plavkách a s nenalíčenou tvárou.

SAINT MARTIN – Sexi cica v plavkách! Moderátor Matej Sajfa Cifra (35) si momentálne spolu s markizáckou redaktorkou Veronikou Ostrihoňovou (25) užíva chvíle oddychu na jednom z krásnych karibských ostrovov. Dvojica sa svojou dovolenkou nezabudla pochváliť ani na sociálnej sieti. Moderátor svoju priateľku všetkým ukázal v bikinách a s nenalíčenou tvárou. Tú však zrejme zaregistruje asi málokto.

Je to fešanda! Matej Sajfa Cifra sa rozhodol odísť zo slovenskej zimy na exotické teplé miesto. Spoločnosť mu robí samozrejme aj jeho priateľka, markizácka redaktorka Veronika Ostrihoňová. Miestom, kde si užívajú slnko, more a piesok, je krásny karibský ostrov Saint Martin.

Párik chvíle oddychu aj dokumentuje a moderátor Fun rádia sa niekoľkými zábermi pochválil na Instagrame. No na najnovšej fotografii ho takmer ani nevidieť, keďže na selfie zachytil iba svoje vysoké čelo, modré okuliare a nos. Zato jeho sexi partnerka upúta pozornosť hneď. Na rozdiel od iných snímok má totiž markizáčka na sebe iba bikini. A vďaka predklonu vystavuje do objektívu svoje prednosti.  

Pri tejto sexi fotke mnohí muži určite aj prehliadnu fakt, že plavovláska pózovala bez akéhokoľvek mejkapu. Topkám to neušlo, no treba povedať, že kráske to pristane aj bez nánosu líčidiel. Táto tvár, postavička v plavkách a blond hriva sú dostatočným dôvodom, aby Cifra chodil po pláži po boku tejto kočky hrdý ako páv. Veď posúďte sami.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu