Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škrt vo vysielaní Markízy: Problémy v televízii zmenili program!

Miroslava Almásy sa v stredu na obrazovkách neobjavila. Zobraziť galériu (3)
Miroslava Almásy sa v stredu na obrazovkách neobjavila.

BRATISLAVA - Zlyhali! Televízia Markíza nepríjemne prekvapila svojich divákov, keď v stredu neodvysielala reláciu Počasie. Namiesto meteorologických informácií dostali ľudia pri obrazovkách zdvojenú porciu Rýchlych Televíznych novín. Tentoraz však v Záhorskej Bystrici nešlo o technickú, ale ľudskú chybu.

Šok pre divákov! Každý večer ponúkajú všetky televízie spravodajské, športové a meteorologické informácie. V stredu však bola na Markíze situácia iná. Kto si chcel pozrieť reláciu Počasie, zostal sklamaný. 

Žiadna rosnička sa na obrazovkách jednoducho neobjavila. Namiesto toho bežali Rýchle Televízne noviny, ktoré trvali dlhšie než obvykle. V tejto súvislosti sa hneď vynára otázka, či mali v Záhorskej Bystrici opäť technickú poruchu. Približne pred rokom napríklad vôbec neodvysielali hlavné Televízne noviny

Zisťovali sme preto priamo v televízii, čo sa stalo. „Zlyhal ľudský faktor,” dostali sme stručnú odpoveď. Kompetentný pracovník tak zrejme nesplnil svoje povinnosti dôsledne a pri nahadzovaní do systému vysielania asi omylom vynechal Počasie. Diváci tak zostali ochudobnení alebo jednoducho prepínali na iné stanice. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu